Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
27.03.2020 | Af: Michael Frederiksen

Cup No.1 aflyses i år, men vender tilbage igen i 2021

Der bliver ingen festlig åbning af Cup No.1. Turneringen er aflyst.
FfI Fodbold har aflyst sin internationale ungdomsturnering, Cup No.1. Det er første gang i 36 år, at FfI's populære turnering ikke afvikles i sommerferien.

 

Bestyrelsen i FfI har på baggrund af den seneste tids spredning af corona-virus valgt at aflyse årets cup. Det sker allerede nu, fordi Cup No.1 er en international fodboldturnering med hold fra hele verden.

FfI ønsker ikke at sætte forældre andre steder i verden i en penibel situation, om de nu tør at sende deres børn afsted til en fodboldturnering i Frederikshavn.

- Denne uhyggelige corona-tid har sat sig dybe spor i vores samfund og i vores hverdag. Vi skal væbne os med tålmodighed og samfundssind. Derfor tager vi konsekvensen og aflyser årets cup. Selvom verden sikkert ser lysere ud i uge 28, så vil vi forældre nok tænke os om en ekstra gang, inden vi sender vores børn afsted jorden rundt. Det gælder for os forældre i Danmark såvel som forældre fra de mange lande, der sender spillere til cuppen hvert år, udtaler formand for FfI Fodbold, Anders Brandt Sørensen.

Cup No.1 bakkes årligt op af flere hundrede frivillige og mange sponsorer, og den giver et nødvendigt tilskud til børn og unges fodboldliv i FfI.

- Jeg synes selvfølgelig, det er godt gammeldags træls, at vi bliver nødt til at aflyse. Det tegnede til at blive en cup med endnu flere hold end sidste år. Det kommer til at betyde et alvorligt slag for fodbolden i Frederikshavn. Men det nytter ikke noget. Andre i samfundet bærer endnu større ofre i denne tid. Og vi vil helt sikkert komme tilbage, udtaler Anders Brandt Sørensen og fortsætter:

- Fællesskabet i FfI fejler heldigvis ingenting, og vi håber på den sædvanlige store opbakning fra kommunen og alle andre interessenter, der har glæde af Cup No.1, når vi skal have den stablet på benene igen til næste år, siger FfI-formanden.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close