Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
13.10.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Daniel Rye fortalte sin barske historie i DMH

Daniel Rye blev på et tidspunkt spurgt: "Ser du månen Daniel?" Det gjorde han. Den oplevelse delte publikum med ham onsdag eftermiddag i Det Musiske Hus i Frederikshavn.

 

En var en eftermiddag, hvor der blev lyttet, tænkt og følt i den helt store skala.

- Hold da helt op en historie, Daniel Rye har at fortælle. At han overhovedet kan stå op i dag og være et helt menneske, der glæder sig over at være til, at være far, være kæreste og være den han er, det er helt fantastisk, siger Lilly Pedersen, formand for Frederikshavn Teaterforening, der havde hentet Daniel Rye til Frederikshavn.

- Han har virkelig en historie, der skal fortælles. Barsk, ufattelig rå og totalt umenneskeligt, og så alligevel med et gran af omsorg, der dukker op hos og fra de andre medfanger i Islamisk Stats varetægt de 398 dage, har gjort Daniel til et menneske, der forstår at lytte, der forstår, at omsorg for hinanden er vigtigt for os alle, siger Lilly Pedersen.

Publikum, der gik fra Det Musiske Hus i eftermiddag, må alle gå med en lille flig af, at de kan gøre bare lidt af det, Basir gjorde for Daniel, nemlig vise omsorg for hinanden i en eller anden målestok.

- Daniel Rye, tak af hele mit hjerte, fordi vi fik lov til at høre din historie. Den kan aldrig fortælles nok, for vi skal værne om det liv, vi har, selv om det for nogen bliver på ulige vilkår, udtaler Lilly Pedersen.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close