Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
17.02.2021 | Af: SPONSORERET INDHOLD

Datinglab.dk hjælper: Få nyt indhold i hverdagen

Går du alene i hverdagen? Det kan være, du tænker, at du er meget karriereorienteret og derfor måske ikke har haft fokus så meget på, om du skulle overveje et forhold.

 

Denne artikel er sponsoreret af Datinglab.dk.

Omvendt kan det også bare være, at du har udskudt det og ikke følt nødvendigheden af at dele hverdagen med en anden. Det er også helt naturligt, og alle har forskellige præferencer, man er nødt til at tage hensyn til. Det er vigtigt at lytte til sig selv.

Ikke desto mindre kan det være en god følelse at have en, man kan dele tanker og følelser med, og som man måske har et andet forhold til, end man har med en god ven, man har kendt i mange år. Her kan du finde ligesindede, der har samme uddannelsesmæssige baggrund som dig. Appen henvender sig til mennesker med akademisk baggrund.

Håbet er at danne et grundlag for en samtale, der har gensidig faglig dybde og som kan skabe grundlaget for en forbindelse mellem jer, der måske ellers ikke var opstået.

Forskellige mål
Der kan være mange forskellige årsager til, at du har valgt at kaste dig ud i dating. Det er ikke sikkert, du søger en, du nødvendigvis har planer om at flytte sammen med eller ende i et fast forhold med. Det kan sagtens være, du udelukkende er på jagt efter en flirt, der kan give lidt liv i en hverdag, der måske ellers er kørt lidt fast i de samme rutiner og rammer, som du altid har arbejdet med.

Ved at have en flirt er der noget at se frem til, og det kan være, I har aftalt forskellige ting, I vil lave sammen, når I har aftaler. Det behøver ikke være noget stort eller vildt hver eneste gang – en hyggelig gåtur, hvor I får snakket om alt mellem himmel og jord eller en aften på sofaen med film og popcorn kan på samme måde være med til at gøre dagen til lige det, man har gået og ventet på.

Dan dig et overblik
Det kan være svært at finde rundt i, hvilke forskellige datingapps, der findes, og hvad de tilbyder. Derfor kan du tjekke de overblik ud, der er lavet, netop for at du og andre brugere kan finde ud af, hvad der er af fordele og ulemper ved de forskellige apps. Idet de har forskellige funktioner og egenskaber vil der altid være forskellige ting, man kan lide og ting, man ikke bryder sig om, men her kan de forskellige overblik hjælpe dig til at danne din egen holdning.

Her kan du også se, at der er nogle apps, der er målrettet til specifikke aldersgrupper, som du måske hører ind under, eller også er du mere tiltalt af apps, der kigger på personligheder og forsøger at matche dig med andre mennesker, der har nogenlunde samme værdigrundlag som dig. Det baseres på grundlæggende oplysninger om dig sat sammen med en personlighedstest, du gennemfører, når du opretter din bruger på appen.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close