Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
25.03.2023 | Af: Martin Nielsen

Debutant tog ansvar og fyrede flere missiler af

Laura Tronderup Nielsen leverede igen en flot præstation i FfI-målet.
Det holdt hårdt i et drama af en kamp, men FfI Håndbold fik det ene point i kampen mod HF Mors i fredagens 3. divisionsopgør for kvinder.

 

HF Mors spillede sin chance i en kamp, hvor de i det meste af tiden var  foran med ét mål. Først i slutfasen blev føringen overtaget af FfI, men kampen endte 21-21.

Kampen var præget af flot forsvarsspil i begge ender og godt keeperspil. Laura Tronderup Nielsen har siden sin ankomst i FfI leveret med et højt bundniveau, og fredag var hun endnu engang den stabile bagstopper, ethvert forsvar ønsker. Mange flotte redninger.

FfIs angreb var på dagen svækket af manglen på Julie Søndergaard og Anja Kristensen, men Nikoline Victoria Heden og kun 17-årige Ea Svendsen tog flot ansvar. Ea Svendsen var et missil og diskede op med et par kanonhug fra distancen. Flotte mål i sin debut på 3. divisionsholdet.

Mette Kjærsgaard er dirigenten og hammeren, hvis angrebet går istå. I det skjulte styrer hun tropperne på banen og hendes rutine er uvurderlig. Flotte og vigtige mål fra distancen i slutfasen og hold da op for et par indspil til stregen.

Kampens resultat var alt i alt en retfærdig afslutning på en kamp, hvor begge mandskaber leverede flot håndbold.

FfI er sikker på at slutte på andenpladsen, som giver adgang til oprykningskampe til 2. division.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Martin Nielsen

FOTO: Martin Nielsen

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close