Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
22.12.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Den perfekte julegave til fodboldglade børn

Du kan stadig må at lægge den perfekte julegave ind under træet til fodboldglade piger og drenge. Bangsbo Freja afvikler fodboldskole i den første uge i sommerferien i samarbejde med Fodbold og Event.

 

Fodbold og Event arrangerer fodboldskole for og i 33 klubber landet over, og de lover, at det ikke "bare" er en fodboldskole, men en fodboldskole, som giver fodboldminder for livet.

Fodbold og Event forventer, at det bliver sommerens helt store fodboldoplevelse. En uge fyldt med masser af fodbold, nye venskaber og mindeværdige fodboldoplevelser. Deltagerne udfordres teknisk, taktisk, fysisk og mentalt igennem øvelser, som er tilpasset efter dit niveau og alder.

Ingen er perfekte, og ingen er ens. Derfor tilpasses træningen efter niveau og alder. Fodboldskolen lærer også deltagerne at turde at lave fejl. Det er en del af udviklingen som fodboldspiller.

- Alt i alt er vores fodboldskolekoncept et koncept, som giver alle fodboldstjernerne en uforglemmelig oplevelse, og samtidig en fyldt taske med en masse værktøjer, som de kan bruge i klubben, lover Fodbold og Event.

I Bangsbo Freja glæder de sig til at byde velkommen til årets fodboldskole i uge 26, det vil sige fra mandag 26. juni til fredag 1. juli.

- Kender du et barn, der vil blive glad for en mindeværdig fodboldskoleoplevelse i klubben med fuld tøjpakke, støvlepose, drikkedunk, fodboldskolebold og meget mere? Så hop ind og lav en tilmelding, som kan lægges under juletræet, lyder opfordringen fra Bangsbo Freja.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Fodbold og Event

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close