Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
19.02.2021 | Af: SPONSORERET INDHOLD

Derfor er det en fordel med et benzinkort

Der er mange, der har gjort sig nogle gode overvejelser, når det kommer til de fordele, der er forbundet med det at eje et benzinkort. Nogle mener nemlig godt om det, mens andre er mere skeptiske. Dog er det ingen hemmelighed, at det med den rette brug kan komme til at betyde en stor besparelse for dig. Og netop derfor kan det være, at det kan være en god løsning for dig, når du gerne vil have billig benzin.

 

Denne artikel er sponsoreret af Circle K.

Men der er flere forskellige at vælge mellem, så hvilket skal du vælge?

Du kan vælge mellem tre forskellige kort
Når det kommer til et benzinkort fra for eksempel Circle K, så har du tre forskellige muligheder at vælge mellem – hver har de deres fordele, men det er dog ikke sikkert, at de alle er gode for dig. Den første mulighed er et Mastercard. Det lader dig spare hele 13 øre pr. liter benzin, og derfor kan der hurtigt blive tale om et større beløb. Du får desuden hver 6. bilvask og en drikkevare gratis, og så optjener du også hele 0,5 % bonus, når du handler lige såvel, som du er forsikret ved fejltankning.

Du har ekstra fordele med et firma benzinkort
Den anden mulighed er et Exstra kort. Her sparer du 10 øre pr. liter benzin, og ellers får du de samme fordele, som der gør sig gældende ved et Mastercard.

Sidst men ikke mindst kan du i forbindelse med dit firma måske få udstedet et firma benzinkort. Det kan du bruge i hele Europa, og det sikrer god rabat på både benzin, diesel og bilvask. Derudover er der nogle særskilte fordele og et forbrugsoverblik for hvert benzinkort, som især er en fordel for din arbejdsgiver, der således kan holde regnskab med det beløb, der bruges på brændstof generelt i firmaet.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close