Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
18.11.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Destination NORD styrker teamet i Skagen

På kontoret i Skagen arbejder Mikkel Mathias Christensen, Anne-Grethe Kramme og Birgitte Christensen.
Birgitte Christensen, tidligere Erhvervshus Nord, er tiltrådt i en ledig stilling som Business Developer hos Destination NORD, som er destinationsselskab for Frederikshavn, Læsø, Aalborg og Brønderslev kommuner.

 

Hun har gennem en årrække arbejdet med turisme og oplevelsesindustrien på erhvervsfremmesiden og har et indgående kendskab til den nordjyske geografi og turismelandskabet. Hun har tidligere arbejdet som konsulent og på flere hoteller i området.

Birgitte Christensen har derfor stor erfaring fra turismeområdet, særligt med udviklings- og projektrelaterede opgaver samt med planlægning og afvikling af events, konferencer med videre, men også med netværk og diverse samarbejdskonstellationer.

Hun får plads på destinationsselskabets kontor i Skagen som del af teamet Destinationsudvikling, der i forvejen tæller Anne-Grethe Kramme og Mikkel Mathias Christensen.

Her skal hun bidrage til at implementere og eksekvere de strategiske målsætninger for destinationsudvikling, men også løbende identificere og analysere nye udviklingsbehov og hjælpe med at omsætte dem til indsatser, som medvirker til en mere bæredygtig og digitaliseret turisme. Hun kommer desuden til at arbejde med specifikke udviklingsprojekter relateret til blandt andet gæsteservice, produktudvikling og netværk.

- Det er et helt oplagt match, idet Birgitte har et stort produktkendskab til den nordlige ende af geografien såvel som et stort netværk blandt både virksomheder og turismeaktører. Vi er meget glade for ansættelsen og ser frem til at sende Birgitte i felten, hvor hun uden tvivl kommer til at gøre en stor forskel for udviklingen af fremtidens nordjyske turisme, siger direktør i Destination NORD, Tonny Skovsted Thorup.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close