Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
17.02.2023 | Af: SPONSORERET INDHOLD

Det er aldrig dumt at spørge om hjælp

Nogle gange kan det for mange føles ubehageligt at spørge om hjælp. Det kan være det føles som et tegn på svaghed, eller man er bange for at virke dum og tænker meget over, hvad andre tænker om en. Uanset om det er store eller små problemer, er det aldrig dumt at spørge om hjælp hos andre.

 

Artiklen er sponsoreret af Behandlingscenter Søby Park

Det samme gælder, hvis du eller en du har nær har en ide om eller er sikker på at have et alkoholmisbrug. Der kan opstå en stor følelse af skam i at have et alkoholmisbrug, men det er aldrig en dårlig en idé at spørge om hjælp, hvis behovet for det er der.

Søg hjælp hos et behandlingscenter
Det kan være et stort og usikkert skridt at tage, når man søger kontakt og hjælp hos et behandlingscenter for alkoholmisbrug. Det kan dog være en god idé at søge professionel hjælp. Måske du er i tvivl, om hvad du skal gøre, og ved at søge hjælp hos et behandlingscenter kommer du erfarne og trygge hænder, som har arbejdet med denne slags problemstillinger i lang tid. Du kan også klik her, hvis du gerne vil vide mere om behandlingscenter for alkoholmisbrug.

Søg hjælp hos en af dine nærmeste
Det kan også være du ikke er helt klar til at søge hjælp direkte hos et behandlingscenter endnu. Hvis dette er tilfældet, kan det måske være en idé at søge hjælp hos en af dine nærmeste. Det kan for eksempel være en, du føler dig meget tryg ved såsom et familiemedlem, en ven eller veninde, en kæreste eller din nabo. Det er ikke sikkert, de kender løsningen for dig, men det kan også bare være, at du har brug for at få luftet dine første tanker og sparret med en, du kender, så du ikke går alene med det.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close