Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
22.06.2022 | Af: Michael Frederiksen

Det Musiske Hus: Ekstra show med Jan Hellesøe

Jan Hellesøe: - Publikum skal gå derfra og have en vidunderlig følelse i sindet.
Ovenpå TV-succesen "I hjernen på stjernen" er billetsalget til Jan Hellesøes live-turné "Forudsigelser" eksploderet. Det gælder også i Frederikshavn, hvor der nu kommer endnu et show.

 

Den uigennemskuelige manipulator har igen efterladt seerne med måbende blikke og fået os alle til at tænke: "Hvordan i alverden gjorde han det?"

Efterspørgslen kan også mærkes i Frederikshavn, hvor Det Musiske Hus netop har meldt totalt udsolgt til det første show i store sal. Interessen for showet er fortsat stor, hvorfor der nu er planlagt et ekstrashow i Det Musiske Hus 13. januar 2023 Kl. 20.00.

Billetsalget til ekstrashowet er netop gået i salg på www.arenanord.dk.

Om showet fortæller Jan Hellesøe:

- Det bliver et show, hvor jeg fortæller personlige historier, men mest af alt vil jeg levere et show, der er yderst underholdende og meget unikt. Publikum skal gå derfra og have en vidunderlig følelse i sindet. Jeg får naturligvis brug for hjælp på scenen fra publikum, og man kan være ganske rolig, jeg kan forsikre alle om, at man ikke kommer op på scenen, hvis man ikke har lyst.

Jan Hellesøe har kaldt showet for "Forudsigelser", da der ligger så mange spændende facetter i udtrykket. Hvad ville du for eksempel forudsige, hvis du kunne (ud over næste uges lottotal)? Er der noget, du ikke ville vide, hvis du kunne forudsige det?

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close