Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
21.11.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Det så ellers lovende ud for Oliver Prince og co.

Oliver Prince blev dagens topscorer for Elitesport Vendsyssel.
Elitesport Vendsyssel havde godt fat i favoritterne fra Grindsted. Men en katastrofal afslutning på kampen med blot fire mål i de sidste 20 minutter ødelagde enhver chance for et flot resultat. Så i stedet blev det 21-29 (13-14) i kampen i herrernes 1.division i Idrætscenter Vendsyssel søndag eftermiddag.

 

Hjemmeholdet lagde ellers lovende ud med et levende og koncentreret forsvarsspil med speciel opmærksomhed på Grindsteds frygtede bagkæde med Bjarke Nybo Jørgensen, Daniel Jørgensen og Frederik Nielsen. Inden kampen havde disse tre scoret tilsammen 146 mål i sæsonen – det vil sige over halvdelen af holdets samlede score.

ESV holdt imidlertid de tre bagspillere fra Grindsted nede på 10 mål i kampen og lagde dermed et fundament for et godt resultat.

Og fra starten så det lovende ud. Med Christian Lykke som drivkraft spillede hjemmeholdet hurtigt og opfindsomt, og med lidt højere scoringsprocent kunne ESV have ført ved pausen.

Spændingen om resultatet holdt sig frem til det 39. minut, hvor Christian Lykke reducerede til 17-18. Men så slap kræfter, koncentration og træfsikkerhed op, og vendelboerne tabte det hele på gulvet. I løbet af de næste 13 minutter bragte Grindsted sig foran med 18-26 mod et modløst ESV-hold med fejl og afbrændere på stribe.

Det positive, som Elitesport Vendsyssel kan tage med fra kampen, er det gode forsvarsspil, der langt hen ad vejen skabte forventninger om et godt resultat. Men igen i denne kamp stod antallet af afbrændere på store chancer i vejen for et godt resultat.

Elitesport Vendsyssels målscorere:
Oliver Prince 8
Thomas Steffensen 5
Christian Lykke 3
Mads Espensen 2
Steffan Stollig 2
Mathias Haugen 1

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close