Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
07.10.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Det spøger i Sæby: Ghost Walk i efterårsferien

Har du mod på en (u)hyggelig oplevelse? Så tag med på Kystmuseets Ghost Walk i efterårsferien. Den guidede tur finder sted i Sæby 20. og 22. oktober efter mørkets frembrud, og det er ikke for sarte sjæle.


 

Det spøger i Sæby. I den gamle idylliske købstad gemmer sig en på samme tid fascinerende og uhyggelig fortid med magi, mystiske væsner og brutale skæbnefortællinger.

Turen begynder ved Kystmuseet Sæby, og undervejs fortæller guiden uhyggelige historier om hekse ved Møllen, trolde, åmanden, ellefolk (elverfolket) og andre mystiske væsner, som var virkelige for byens borgere, blandt andet i 1600-tallet. De mystiske væsner var meget frygtede, og de levede i Sæby ved åen, i skoven og rundt omkring på egnen.

Men det var ikke kun magi, som var farlig. Der var også mennesker, som arbejdede med at straffe kriminelle borgere. Personen, som udførte dette arbejde, var bødlen, og det siges, at hans ofre muligvis går igen i Sæby. Så tag dig i agt! Turen er ikke for sarte sjæle, og din modighed vil blive testet.

Føler du dig modig, og vil du høre mere om mystiske væsner og magi i Sæby, så kom med på Ghost Walk onsdag 20. eller fredag 22. oktober kl. 19:00-20:00. Det koster 150 kroner for voksne og 50 kroner for børn at deltage, og der er et begrænset antal pladser.

Læs mere om arrangementet og køb billet på kystmuseet.dk eller på Kystmuseet Sæby.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close