Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
28.06.2020 | Af: Peter Marquard

Det Store Møbelhus har god vind i sejlene

Jesper Hyttel har 32 års rutine i møbelbranchen.
Det Store Møbelhus i Sæby kan om nogen bryste sig af erfaring i salg af møbler.

 

- Vi er først og fremmest en rigtig møbelforretning. Vi har stort kendskab til de enkelte produkter, høj service og venlig betjening, fortæller Jesper Hyttel fra Det Store Møbelhus.

Butikken slog for første gang dørene op i centrum af Sæby i 1936. Jesper Hyttels morfar var møbelsnedker og kombinerede håndværket med salg af møbler. Senere overtog Jesper Hyttels far forretningen, og i 1992 flyttede møbelhuset til sin nuværende placering i E3-huset overfor Hotel Viking.

- Flytningen var en klar forbedring af forholdene. Vi kom fra et hus i fire etager og slæbte tunge møbler op og ned ad smalle trapper, griner Jesper Hyttel, der selv startede med møbler i en tidlig alder og nu kan prale af 32 års rutine i møbelbranchen.

Butikken har i den seneste tid haft god vind i sejlene. Den er en del af den frivillige indkøbskæde Hjemme Hos, som består af 26 butikker.

- Det sikrer os gode indkøbsmuligheder, hvilket kommer vores kunder til gode i form af skarpe priser. Vi er stolte af vores store sengeafdeling og er eksperter i modulsofaer. Som en ekstra service har vi gratis levering og montering. Varerne bliver båret ind og ikke bare læsset af ved kantstenen, siger Jesper Hyttel.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close