Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
26.06.2020 | Af: Marcus Linkhorst

DFDS fik i aftes en flot velkomst i Frederikshavn

Se flere fotos under artiklen.
I går var en stor dag for Frederikshavn Havn og Frederikshavn Kommune. DFDS havde nemlig sin jomfrutur fra Frederikshavn til Oslo.

 

Der var mødt mange forventningsfulde mennesker op på Frederikshavn Havn sent i aftes, da DFDS for første gang i 46 år ankom til Frederikshavn, hvorfra de nu skal sejle til Oslo. Blandt tilskuerne var en mand med et dansk og norsk flag samt flere med kikkerter ved havnekontoret. Det var tydeligt at mærke på alle, at det var en stor dag.

Særligt de repræsentative gæster, der skulle ombord - blandt andre borgmester Birgit S. Hansen og havnedirektør Mikkel Seedorff Sørensen - var glade og spændte på, at der igen skal være en afgang fra Frederikshavn til Oslo.

Skibet kom fra København, og det var planen, at skibet skulle ankomme kl. 23.00, men det blev lige en smule forsinket grundet en meget forsigtig kaptajn. Det udløste klapsalver fra dem, der allerede var ombord, da Crown Seaways lagde til kaj.

Herefter gik de udvalgte gæster ombord sammen med havnepersonale og DFDS-ansatte, hvorefter DFDS' nye ture mellem Frederikshavn og Olso blev fejret med champagne chokolade, små taler og gaver.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close