Gå til hoved-indhold
30 november. 2021

DF'er foreslår genåbning af lægevagten i Skagen

  • 1 af 2
    FOTO: M.Høyer
  • 2 af 2
    Regionsrådsmedlem Erik Høgh-Sørensen: - Den indgåede lægevagts-aftale er både dyr, dårlig og ineffektiv.
Af: Kanal Frederikshavn

Det udgående regionsråd får på tirsdagens møde en chance for at genoverveje den ifølge regionrådsmedlem Erik Høgh-Sørensen (DF) fejlbefængte lukning af lægevagterne i Skagen, Farsø, Brønderslev og Brovst. Samtidig foreslås en mere fremtidssikret løsning.

- En af de største fejl, som blev begået af det nu udgående regionsråd, kan endnu nå at blive rettet, men det kræver, at Socialdemokratiet, Venstre og Konservative ændrer holdning, siger Erik Høgh-Sørensen fra Tolne.

En anden del af forslaget, oplyser DF'eren, går ud på at gøre op med alt for lange ventetider og med de aftalebrud, som Praktiserende Lægers Organisation PLO er skyld i jævnfør den aftale, som regionsflertallet indgik med PLO.

- Den indgåede lægevagts-aftale er både dyr, dårlig og ineffektiv. Mit forslag sigter på at sammenlægge lægevagterne med hospitalernes akutmodtagelser, hvilket vil være en stor forbedring i forhold til den silotænkning, der foregår lige nu, blandt andet i kampen mod corona, siger Erik Høgh-Sørensen forud for sit næstsidste regionsrådsmøde, før han overgår til at blive byrådsmedlem i Hjørring.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...