Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
12.12.2018 | Af: Michael Frederiksen

DF'er skifter parti - satser på plads i byrådet for S

Lars Oldager: - Jeg er med tiden blevet mere overbevist om, at jeg hører til i den blødere ende.
Lars Oldager forsøger at gøre politisk comeback i Frederikshavn Kommune, men han skifter parti fra Dansk Folkeparti til Socialdemokratiet.

 

- Jeg meldte mig ud af Dansk Folkeparti for tre måneder siden. Jeg er med tiden blevet mere overbevist om, at jeg hører til i den blødere ende. Derfor har jeg i dag (onsdag, red.) meldt mig ind i Socialdemokratiet, oplyser Lars Oldager.

Han blev ved kommunalvalget i 2013 valgt som DF's førstesuppleant i byrådet i Frederikshavn Kommune, og der blev hurtigt brug for sæbynitten, da Hanne Bøgsted trak sig.

Ved kommunalvalget for et år siden blev Dansk Folkeparti dog halveret fra fire til to medlemmer. Lars Oldager fik 306 stemmer og røg derfor ud af byrådet med 102 færre stemmer end Kasper Lau, som overraskende fulgte Flemming Rasmussen (476 stemmer) ind i byrådet.

- Flere vælgere og siddende socialdemokrater har i min tid i byrådet spurgt mig om, om jeg ikke kom over til dem, da de mener, at jeg er mere socialdemokrat end DF'er. Jeg har i de sidste tre måneder mærket efter og har konkluderet, at beslutningen er rigtig for mig, forklarer Lars Oldager.

Han benytter lejligheden til at takke de 306 DF'ere, som stemte på ham i november 2017.

- Jeg brænder stadig for at kunne virke politisk og satser på, at der igen kan blive en plakat med mit navn på om tre år, fastslår Lars Oldager.

Med hele 18 socialdemokratiske byrådsmedlemmer p.t. er der ingen tvivl om, at Lars Oldager med partiskiftet øger sine chancer for at blive valgte ind i byrådet markant.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close