Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
25.08.2020 | Af: Michael Frederiksen

DF'er vil arbejde for nærpolitistation i Skagen

Dansk Folkeparti vil arbejde for, at der i forbindelse med forhandlingerne om den nye politireform genopstå en nærpolitistation i Skagen.

 

- Jeg ønsker, at borgmesteren i kredsrådet arbejder for at overbevise politiledelsen i Nordjyllands Politi om at få genoplivet nærpolitiet i Skagen, udtaler Flemming Rasmussen, DF's eneste byrådsmedlem i Frederikshavn Kommune.

Han vil via Dansk Folkepartis retsordfører, Peter Skaarup, forsøge at få dette legitime krav med i Folketingets forhandlinger om det nye politireform.

- Jeg har rejst sagen i dag på gruppeformandsmødet i Frederikshavn Kommune. Jeg er som byrådsmedlem bekymret for den stigende utryghed, der opleves i Skagen af kommunens ansatte og byens borgere - senest denne sommer, siger Flemming Rasmussen.

- Vi får som byrådsmedlemmer meldinger om, at kommunens personale og Skagen Havns personale flere gange i løbet af en hektisk sommer har måtte trække sig fra opgaver med kontrol og ordenshåndhævelse på Skagen Lystbådehavn og Skagen Havn. Der er således et behov for en fast tilstedeværelse af politi i Skagen, når Skagen om sommeren vokser op til omkring 50.000 turister og borgere, mener Flemming Rasmussen.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Presse

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close