Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
10.02.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Direktør på Jobi Værft: Det er helt surrealistisk

Annulleringen af udbuddet om at renovere de to miljøskibe Sif og Frigg skaber stor frustration på Jobi Værft i Strandby. Det betyder, at værftet risikerer at gå glip af en omsætning for et tocifret millionbeløb.

 

- Jeg har aldrig set noget lignende, og jeg håber aldrig, jeg skal udsættes for det igen, siger Jesper Faurholt Jensen, direktør på Jobi Værft, til TV2 Nord.

23. januar fik Jobi Værft besked fra Kammeradvokaten om, at de havde vundet udbuddet om at renovere de to miljøskibe Sif og Frigg. Men mandag var beskeden en helt anden: Udbuddet var aflyst på grund af en fejl begået af Kammeradvokaten.

- Det er helt surrealistisk. Det er ikke virkeligt, udtaler direktøren.

Det er anden gang, at en udbudsrunde på ombygningen af de to miljøskibe bliver annulleret, og der er kun hovedrysten til overs for Kammeradvokaten, der har lavet udbudsmaterialet for Miljøstyrelsen.

- Nu står vi så her, hvor vi har været tildelt kontrakten i 14 dage, og så kommer man bagefter og siger, at på grund af en fejl i udbudsmaterialet fra Kammeradvokaten, jamen, så er man nødt til at trække udbudsmaterialet tilbage. Det virker meget amatøragtigt, mener Jesper Fauerholt Jensen.

Han overvejer nu, om tredje bud på ordren skal være lykkens gang.

- Vi er nødt til lige at have noget betænkningstid og finde ud af, hvad vi vil, men det kan da godt være, at vi vælger at bruge vores energi nogle andre steder, for nu har vi brugt meget energi her - uden at få noget ud af det.

TV2 Nord har uden held forsøgt at få en kommentar fra både Miljøstyrelsen og Kammeradvokaten.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close