Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
29.11.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Dømt for at voldtage 16-årig på Scandic The Reef

En 35-årig mand, der bor i Skagen, er kendt skyldig i voldtægt af en 16-årig pige. Overgrebet fandt sted 21. maj i år på Scandic The Reef i Frederikshavn.


 

Manden var tirsdag på anklagebænken ved Retten i Hjørring, tiltalt for flere gange i en periode på ni timer at have gennemført samleje med en 16-årig pige uden hendes samtykke.

Retten fandt det ifølge TV2 Nord bevist, at manden i ét tilfælde var skyldig i voldtægt. Han blev idømt et år og fire måneders fængsel.

Manden har under hele sagen nægtet sig skyldig. Det gentog han i retten tirsdag, og han ankede på stedet dommen til frifindelsen.

Den 35-årige mand var 21. maj sammen med en veninde i byen i Frederikshavn. I retten forklarede han, at han havde booket et værelse på Scandic The Reef til ham og veninden, og da de ankom til stedet om aftenen, ser de den 16-årige pige sidde foran hotellet med nogle plastikposer i hånden.

Ifølge den 35-åriges forklaring i retten kendte han ikke den 16-årige pige, men hans veninde havde kendskab til, hvem pigen var. Manden forklarede, at den 16-årige pige var tydeligt påvirket af alkohol eller stoffer og var ulykkelig. Den 16-årige pige gik med de to ind på hotellet, da hun ifølge den 35-åriges forklaring ikke havde nogen steder at tage hen, skriver TV2 Nord.

På hotelværelset røg de en joint sammen, og den 35-årige havde flere gange sex med sin veninde, mens den 16-årige befandt sig i rummet. Han forklarede, at han ikke havde sex med pigen, og at hun bare lå i samme seng. Senere på natten faldt de alle tre i søvn, og da de vågnede næste morgen var den 16-årige pige ifølge den 35-årige stadigvæk på værelset. De tre tog afsked, hvorefter de gav hinanden et kram.

I retten kom det frem, at DNA-prøver taget på den 16-årige har vist spor af sæd i pigens nedre regioner samt friske hudafskrabninger.

Den 16-årige pige afgav også forklaring i retten. Det skete imidlertid bag lukkede døre, så hvordan hendes forklaring adskiller fra den 35-årige mands er uvist.

Da manden ankede dommen, skal sagen nu prøves for Landsretten.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close