Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
19.11.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Drabsforsøg ved kirke: Tre nægter sig skyldige

Det blodige overfald fandt sted natten til 2. marts i år her på parkeringspladsen ved Abildgård Kirke. Foto: Per Frank Paulsen, TV2 Nord
Sagen, hvor tre mænd er sigtet for grov vold ved Abildgård Kirke i Frederikshavn, fortsatte fredag i Retten i Hjørring. Hovedgerningsmanden blev anholdt i Libanon og er fortsat ikke på anklagebænken.

 

Sagen handler egentlig om forsøg på manddrab, men for tre yngre mænd begrænser anklagerne sig til vold af særlig rå, brutal og farlig karakter samt medvirken til det.

Den mand, som politiet anser for at være hovedmanden, stak nemlig af til Libanon og kommer først for retten senere, tiltalt for drabsforsøg.

Det voldelige og blodige overfald fandt sted natten til 2. marts i år på en parkeringsplads ved Abildgård Kirke i Frederikshavn. Offeret var en 25-årig mand, og de tre mænd, som nu skal have deres sag afgjort, er yngre mænd på henholdsvis 22, 24 og 25 år.

Anklageren i sagen går efter en dom på et år og seks måneders ubetinget fængsel til hver af de tre tiltalte, oplyser TV2 Nord.

En fjerde tiltalt
Politiet har fra sagens begyndelse haft en formodning om, at det er den fjerde mand, der er hovedmanden bag overfaldet - og ham der har stukket den 25 årige mand med kniv. Den 35-årige mand er blevet anholdt i Libanon og afventer i øjeblikket at blive overført til Danmark. Han har bopæl i Nordjylland og menes at være medlem af den ulovlige bandegruppering Loyal To Familia.

Sagen mod ham er endnu ikke berammet i retten.

Nægter sig skyldige
Forsvarerne for de tre tiltalte procederede i retten for, at de alle skulle frifindes, fordi de ifølge TV2 Nord ikke mener, der er beviser for, at de skulle have overfaldet nogen.

Dog erkendte de tre tiltalte mænd, at de alle havde været på stedet. Forud for mødet på parkeringspladsen havde de tiltalte ikke mødt hinanden før, understregede forsvarerne.

De tre har de seneste måneder siddet varetægtsfængslet, og de blev alle ført tilbage til arresten iført håndjern. Der ventes dom i sagen på tirsdag.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Per Frank Paulsen, TV2 Nord

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close