Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
09.02.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Dreng skal afhøres igen - politi søger stadig vidner

Den 10-årige dreng blev bortført fra familiens have her på Pallesvej. Foto: Simon Mølgaard, TV2 Nord
Tirsdag morgen er der stadig intet nyt i sagen om den 10-årige dreng, der søndag eftermiddag formentlig blev forsøgt kidnappet fra sin bopæl på Pallesvej i Frederikshavn.

 

Det oplyser vicepolitiinspektør Frank Olsen fra Nordjyllands Politi til TV2 Nord.

- Vi har afhørt forskellige personer og har været rundt i området i Frederikshavn. Og i dag skal vi have genafhørt drengen, ligesom vi fortsætter vores undersøgelser, siger Frank Olsen.

Han understreger, at politiet gerne stadig vil i kontakt med vidner, der kan have set noget i forbindelse med episoden i Frederikshavn søndag eftermiddag.

Ifølge politiets undersøgelser blev drengen cirka klokken 15.45 af en ukendt mand løftet ud af haven på sin bopæl, hvorpå han blev båret op i Søndergade. Her satte manden drengen ned, men holdt fast i hans hætte, mens de gik over Søndergade, vest ad Smedevej, syd ad Solsikkevej, over Gærumvej og syd ad Solsikkevej, hvor den munder ud Møllehus Alle. En strækning på cirka 800 meter. Her mødte de to andre mænd, hvorpå den første ukendte mand slap sit tag i drengens hætte, som så kunne løbe uskadt hjem.

Ifølge politiet var gerningsmanden, der løftede drengen bort fra haven, mellem 15 og 20 år og cirka 175 centimeter høj. Han var mørk i huden, havde brune øjne og var iført en sort jakke, blå cowboybukser og mundbind. Han talte dårligt, men forståeligt dansk.

Nordjyllands Politi kan kontaktes på 114.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Simon Mølgaard, TV2 Nord

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close