Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
19.11.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

DRINX årets nordjyske Gazelle-vinder

Ifølge direktør Tommy Toft er den væsentligste grund til DRINX’ store vækst, at DRINX har Danmarks bedste service, Service ad libitum, som er en af grundstenene i forretningen.
En af Danmarks fem stærkeste vækstvirksomheder er handelsvirksomheden, DRINX, som har hovedsæde på Maigårdsvej i Frederikshavn. Med en vækst på over 1177 procent siden 2015 er DRINX nu i landsfinalen, som hylder Danmarks bedste vækstskabere.

 

Gazelleudnævnelsen er et synligt bevis på DRINX’ store vækst, siden Tommy Toft etablerede grossistvirksomheden i 2015. DRINX, der sælger alt til oplevelsesindustrien, blandt andet spiritus, øl, vand og rengøringsartikler, har i dag over 80 medarbejdere fordelt på afdelinger i Frederikshavn, København og Oslo og flere end 18.000 forskellige varenumre på hylderne.

- Børsens Gazelle er en pris, der betyder utroligt meget for DRINX. Og den varmer ekstra meget i en tid, hvor COVID-19 har tvunget restauranter, barer og caféer til at holde lukket, fortæller direktør Tommy Toft.

Ifølge Tommy Toft er den væsentligste grund til DRINX’ store vækst, at DRINX har Danmarks bedste service, Service ad libitum, som er en af grundstenene i forretningen – sammen med medarbejderne. Samtidig skal der være en leveringssikkerhed på mindst 98 procent på alle ordrer.

- Vi har arbejdet intenst med vores servicekoncept og de værdier, som omkranser konceptet. Vores værdier er blevet en helt naturlig del af hverdagen på DRINX fremfor blot at ligge i en fil på computeren, som ingen ser. På den måde er ingen hos os i tvivl om, hvad det betyder at levere Service ad libitum, fortæller Tommy Toft.

- Vi er måske den største grossist i Danmark inden for dette segment, men hvis vi skal fortsætte vores vækst, er vi nødt til hele tiden at udvikle os, siger han.

Derfor er han gået i gang med at udvikle forretningen i Norge og satser efter Corona-nedlukningen stort på at udvikle ølsalget på det danske marked. Fremover skal eksisterende og kommende kunder have større frihed til selv at vælge ølprodukter.

- Vi vil ind på det danske ølmarked og give kunderne friheden til selv at vælge. Vi ønsker at blive en af de foretrukne leverandører inden for dette segment sammen med vores strategiske samarbejdspartnere inden for øl, siger Tommy Toft.

DRINX er i dag ejet af Tommy Toft og Karl Henrik Frederiksen.

Børsen Gazelle er en pris til virksomheder i vækst. Virksomheder, der vokser kontinuerligt og som minimum fordobler sin omsætning i løbet af en periode på fire år. Hvert efterår afholdes gazellekåringer, hvis formål er at fejre og anerkende dansk erhvervslivs hurtigst voksende virksomheder, gazellevirksomhederne.

Børsen vælger ved hver kåring en regionsvinder, som er den virksomhed, der har den højeste vækst i regionen, en digital gazellevinder og en fremstillings-gazellevinder. Landsfinalen afholdes virtuelt 10. december 2020.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Svenn Hjartasson

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close