Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
04.03.2021 | Af: Michael Frederiksen

Drøm gik i opfyldelse, men Blichfeld bortvist

Joachim Blichfeld (t.h.) sæsondebuterede i NHL i fjerdekæden sammen med landsmanden Alexander True.
En drøm gik i nat i opfyldelse for Joachim Blichfeld - den første frederikshavner i NHL, verdens stærkeste ishockeyliga. Desværre tabte Blichfelds hold, San Jose Sharks, med 0-4 til Colorado, og den unge frederikshavner blev idømt Match Penalty, skriver Metalligaen.dk.

 

Vi lægger ud med drømmen. Joachim Blichfeld udtaler i den netop udkomne bog "Danskerne i NHL - en liga for sig" om muligheden for at spille sammen med landsmanden Alexander True:

- Nu har jeg fået drømmen om debut i NHL opfyldt og selvfølgelig drømmer jeg om mere. Min roommate Alexander True fik også debut for Sharks i 2019/20-sæsonen, men desværre nåede vi ikke at spille sammen. Vi har en aftale om, at vi simpelthen skal have taget det billede sammen, hvor vi begge to står efter en NHL-kamp i Sharks-uniformen. Det kunne være så fedt, siger Blichfeld.

Og i nat skete det. De to danskere spillede sammen i fjerdekæden.

Desværre for Joachim Blichfeld blev han sendt i omklædningsrummet før tid efter en tackling på Colorados Nathan MacKinnon sent i kampen - den kan ses på Metalligaen.dk.

Som det fremgår af videoen, lyder det ikke til, at kommentatorerne er enige i dommerens vurdering af tacklingen.

Joachim Blichfeld spillede tidligere på sæsonen 12 kampe for Frederikshavn White Hawks, hvor det blev til 12 point (5+7) i Metal Ligaen.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close