Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
06.01.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Dybvad: Tvangslukket, men ordrerne vælter ind

Butikken er lukket, og medarbejderne er sendt hjem, men ordrerne vælter ind i butikken Brunø Tøj i Dybvad.

 

Travlheden skyldes stor vækst i butikkens webshop btrendy.dk, som er vækstet med 130 procent siden den første corona-nedlukning af Danmark i marts 2020.

- Vi har mange lokale kunder, som handler i webshoppen, og som så kommer ned i de fysiske butikker og bytter varen, hvis den ikke passer, siger indehaver Brunø Tøj, Tim Brunø, til TV2 Nord.

Brunø Tøjs fem fysiske butikker i Dybvad, Sæby, Vodskov, Brønderslev og Sindal er alle tvangslukkede, men for Tim Brunø betyder det ekstra travlhed og lange arbejdsdage.

- Klokken bliver tit 8 eller halv 9, inden vi kan køre herfra. Vi havde ellers sagt til os selv, at vi ville prøve at holde lidt fri, nu hvor vi var tvangslukket. Vi troede ikke, at der ville komme så mange ordrer, som der er kommet, og det er klart, at dem skal vi have sendt afsted. Det har vi lovet vores kunder, siger Tim Brunø.

Brunø Tøj kan om godt et år fejre 50 års jubilæum i Dybvad. Det kommer coronaen ikke til at bremse, og selv om butikken lige nu fungerer som et stort varelager for webshoppen, glæder Tim Brunø sig til igen at have fysiske kunder.

- Selvfølgelig vil vi gerne kunne stå i butikken og sige velkommen og spørge, om vi kan hjælpe med noget, men sådan er det altså ikke lige i øjeblikket, og det er klart, at så må man ty til noget andet for at få penge i kassen, siger Tim Brunø til TV2 Nord.

Trods corona-restriktioner og nedlukning er salget samlet set steget i Brunø Tøjs fem butikker og webshoppen btrendy.dk siden marts 2020. De seneste måneder er handlen på nettet nærmest gået amok med en vækst på langt over 130 procent, og omkring 2.000 fakturaer fra webshoppen ligger i en stor stak og venter på bogholderen.

- Vi har måtte ansætte en freelance bogholder og en studerende til at hjælpe os med at holde webshoppen opdateret med varer, siger Tim Brunø.

 

BillederTilføj billede


FOTO: TV2 Nord

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close