Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
24.11.2021 | Af: Michael Frederiksen

Dybvad/Hørby jagter ny førsteholdstræner

Dybvad/Hørby søger ny førsteholdstræner til klubbens serie 4-hold fra næste sæson. Klubben jagter en profil, som har fokus på det sociale, da det er en grundsten i Dybvad/Hørby.

 

Efter tre år i klubben har Erland Lindgren valgt at takke af i klubben. Han har brug for en pause og mere tid med familien.

- Vi har sat stor pris på hans ihærdighed, grundighed og forberedelse til træning og kamp, siger næstformand Christoffer Buus Jakobsen, Dybvad/Hørby.

Den netop afsluttede efterårssæson var den første, hvor Dybvad og Hørby var slået sammen i herresenior-afdelingen.

- Vi kan kun se mange gode muligheder ved samarbejdet. Blandt andet har vi nu flere og bedre baner at kunne skifte imellem samt flere spillere til træning/kamp. Samtidig må vi nok også erkende, at et samarbejde mellem klubberne var uundgåeligt, da der er blevet færre spillere at tage i de mindre byer. Samarbejdet virker også naturligt, da børnene i Dybvad og Hørby allerede sluttes sammen i børnehaveklassen, siger Christoffer Buus Jakobsen.

De to klubber er fulde af engagerede spillere og hjælpere, hvor det sociale er i højsædet. Der er fokus på fælles aktiviteter og venskab, som er med til at gøre det sjovt at komme til fodbold flere gange om ugen.

Klubbernes hold består fra foråret af et serie 4-hold samt et serie 5-hold.

Som træner for Dybvad/Hørby vil du opleve en social og sammentømret flok spillere, og det er en god blanding af unge og rutinerede spillere.

- Spillerne er åbne for nye initiativer, og vores nye træner vil få frihed til at udfolde sig som træner, lover Christoffer Buus Jakobsen.

Han forsikrer desuden, at Dybvad/Hørbys kommende træner vil opleve en række engagerede hjælpere. Det gælder lige fra andetholdstrænere, holdledere, fodboldudvalg, bestyrelse og fodboldkoordinator.

Hvis du er interesseret eller har spørgsmål, kan du kontakte Christoffer Buus Jakobsen på mail eller telefon 2876 4757.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close