Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
21.11.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Efter 46 år skriver Slåbrock Trio historie

Slåbrock Trio er populære gæster på Freddy's Bar i Frederikshavn, og nu har Kjeld Torbjørn og co. lavet en julesang, "Ho ho ho", som oser af jul, men der er også kraftig satire i den brune sovs

 

Kan man ikke spille ude, så må man spille hjemme. Og det har Slåbrock Trio - med base i Hirtshals og Vrå - gjort. Dermed skriver Slåbrock historie. Bandet har eksisteret i 46 år, men de har aldrig skrevet en julesang.

- Sangen er et samarbejde mellem Ole Albrechtsen og mig selv. Vi kunne ikke som en anden Frank Jensen eller Morten Østergård sidde med hænderne i skødet - hverken vores eget eller andres. Og så gik vi gang. Men jeg må tilstå, at sangen måske ikke rummer den totale og noget opreklamerede hyggestemning - derimod måske en række andre billeder, der kan vække genkendelsens glæder eller irritation omkring højtiden, fortæller Kjeld Torbjørn, Slåbrock-chef gennem alle 46 år.

Han tænker også, at Slåpbrocks publikum ville blive skuffet over en ganske almindelig julesang om granduft og flettede hjerter.

Slåbrock Trio, der foruden de to ovennævnte består af Torkild Mørch Albrechtsen, har indkaldt forstærkning til indspilningen, der også i julens sande ånd omfatter såvel kanebjælder som klokkespil. Det er Mads Dybdal Andersen på trommer og Michael Andersen på bas, som begge altid er med, når trioen udvides til band ved særlige lejligheder. Desuden medvirker den nordjyske, men nu i Vejle bosatte sanger og musiker Søren Krogh med et par afgørende effekter.

Sangen kan høres på radiostationer rundt om i landet. Den officielle udgivelsesdag er på tirsdag 24. november, hvor sangen kan høres og hentes via Spotify og andre tjenester.

- Desværre har vi jo måtte flytte eller aflyse vores koncerter her i efteråret. Forhåbentlig kan vi komme rundt og spille næste år, men sikkert er det nok langtfra. Og allermest vigtigt er det jo, at pandemien får en ende, Så vi må som alle andre rette os efter de restriktioner, som politikere og eksperter udstikker. Men heldigvis er der bestillinger nok, blandt andet skal vi spille på Freddy's Bar i Frederikshavn i maj - for sjette år i træk, oplyser Kjeld Torbjørn.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Presse

FOTO: Presse

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close