Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
12.02.2021 | Af: Michael Frederiksen

Efter Løvens Hule: Nu er Hotel Viking landskendt

- Det rører mig allermest at mærke sæbynitternes stolthed over Hotel Viking. Det er faktisk det fedeste, udtaler direktør Brian Fabricius. Foto: Lange PR
Hotel Viking Aqua Spa & Wellness' vellykkede deltagelse i aftes i DR1-programmet Løvens Hule har med direktør Brian Fabricius' ord "forvandlet hotellet fra en lille skjult perle i Sæby til at være landskendt", og dagen derpå har fem medarbejdere stadig travlt med at besvare de mange henvendelser.

 

Erhvervsmanden Jacob Risgaard fra Frederikshavn - som for andet år i træk udgør den ene af de fem løver i det populære tv-program - købte 25 procent af Hotel Viking Aqua Spa & Wellness i Sæby for 2,5 millioner kroner.

- Det er ikke meget, jeg har sovet i nat. Jeg faldt i søvn ved tre-tiden ved mit skrivebord, mens jeg var i gang med at besvare de omkring 800 beskeder, jeg har modtaget. Der er den vildeste oplevelse, jeg har prøvet, smiler Brian Fabricius.

Oplevelsen har givet ham et regulært boost, for det er nærmest lutter positive tilbagemeldinger, som tikker ind.

- Der er selvfølgelig nogen, som mener, vi solgte for billigt, men ellers roser folk vores præsentation i programmet og ønsker os tillykke med en flot rejse. Det rører mig allermest at mærke sæbynitternes stolthed over Hotel Viking. Det er faktisk det fedeste, udtaler Brian Fabricius til Kanal Frederikshavn.

Hotel Viking Aqua Spa & Wellness var forberedt på, at Jacob Risgaards opkøb ville skabe en enorm interesse for hotellet på Frederikshavnsvej i Sæby. Allerede i går fordelte Brian Fabricius og Jacob Risgaard 22 interviews med forskellige medier imellem sig.

På hotellets hjemmeside frister man i øjeblikket med gode åbningstilbud. Brian Fabricius vil ikke afsløre, hvordan salget går.

- Jeg vil dog sige så meget, at vi her fredag middag stadig har fem personer siddende, som svarer på henvendelser. Det mest stillede spørgsmål er, hvornår vi åbner igen. Dem sender vi videre til Mette Frederiksen. Derudover er der stor interesse for sommerferien, fortæller Brian Fabricius.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Lange PR

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close