Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
07.12.2022 | Af: SPONSORERET INDHOLD

Efterisolering af hulrum: Spar på varmeregningen

Opvarmning af boligen er en forudsætning for at holde kulden stangen i de danske vintermåneder. Men der er naturligvis ikke nogen grund til at opvarme boligen mere end nødvendig, for de forskellige energikilder til opvarmning er dyre, og der kan derfor være mange penge at spare, hvis du skruer lidt ned for radiatorerne.

 

Artiklen er sponsoreret af Dansk Efterisolering

Det kan du gøre, hvis du sørger for at pakke din bolig lidt bedre ind, så den dyre varme ikke så nemt slipper ud i atmosfæren. En solid og effektiv isolering kan med andre ord være en god isolering, og her er især isolering af hulrum relevant for mange boligejere.

Mange ældre danske huse har nemlig mangelfuld eller slet ingen hulrumsisolering, og i disse tilfælde er der stort potentiale for at spare på energien – faktisk helt op til 30 %.

Hvad er en hulrumsisolering?
En hulrumsisolering handler om at isolere det hulrum, der findes mellem indervægge og ydervægge i din bolig. De fleste danske boliger er bygget op med et mellemrum mellem de to lag i muren, og det er dette mellemrum, der kan isoleres med en hulrumsisolering.

En hulrumsisolering vil foregå ved at blæse isoleringsmateriale ind gennem et hul i væggen. Derfor er det nemt og hurtigt at få efterisoleret væggene, og det er noget, der kan gøres i alle boliger med tomme hulrum.

Hvad koster en hulrumsisolering?

Du kan komme rigtig langt for pengene med en hulrumsisolering. For 99 kroner kan du få isoleret en kvadratmeter. Så hvis du har et hus af ældre dato, kan det hurtig betale sig at få undersøgt hvor stort varmetabet fra murene er. Du kan faktisk gratis få tjekket hvor god din isolering er, hvis din hulmur tidligere er blevet isoleret.

Hvis du kan komme til at spare 20-30 % på din varmeregning efter en hulrumsisolering, vil udgiften til opgaven nemlig hurtigt tjene sig ind igen.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close