Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
20.05.2021 | Af: Michael Frederiksen

Buhelt og Egon står bag genåbning af Terminalen

Bestyrelsesformand Per Buhelt (t.v.) ser her sammen med administrerende direktør og daglig leder Egon Olesen.
Bowlingcentret i Skippergade i Frederikshavn genåbner fredag 28. maj med nye ejere, "nyt" navn, nye bowlingmaskiner og med flere andre nye tiltag, blandt andet livemusik og shuffleboard.

 

I disse uger har håndværkerne travlt med at foretage en gennemgribende renovering af bowlingcentret, som de seneste år har heddet Fred N Barney, men nu igen kommer til at hedde Terminalen. Først og fremmest udskiftes de næsten 30 år gamle bowlingmaskiner.

- Frederikshavn får dermed et af de mest moderne bowlinganlæg i Danmark, og det nye anlæg er godkendt til turneringsbowling - til glæde for de mange klubber, som anvender banerne, siger Egon Olesen.

Han er administrerende direktør i Terminalen Bowling ApS, som 15. marts overtog lejemålet i Skippergade efter familien Thorø. Egon Olesen vil indgå i den daglige drift sammen med sin kæreste Tuanjai Bærentsen, endnu en fuldtidsmedarbejder samt fire-fem deltidsmedarbejdere.

- Vi kommer til at satse på et højt serviceniveau. Det er meget vigtigt for os, siger bestyrelsesformand Per Buhelt.

For Egon Olesen er der tale om et comeback. Han var også daglig leder, da Jørgen "Peiter" Petersen ejede og drev Terminalen.

Gulvtæpper forsvinder

Ud over nye bowlingmaskiner, som i øvrigt byder på et væld af spændende valgmuligheder, bliver gulvtæpperne i den forreste del af bygningen udskiftet med et laminatgulv, og væggene er malet hvide og mintgrønne.

Foyeren omdannes til Café-In. Gæsterne vil opleve et mere åbent område, så man ikke i samme grad som tidligere skal bevæge sig mellem poolborde for at komme op til bowlingbanerne. I caféen kan man nyde en drink eller fadøl, og på udvalgte dage vil der være livemusik.

- Vi starter op med musik fra kl. 15:00-20:00 på fredage og lørdage. I øvrigt vil der løbende blive annonceret nye spændende temadage i Café-In – stedet, hvor man hygger sig, siger Egon Olesen.

Danmarks EM-kampe
Der bliver også mulighed for at se sport på storskærme i Terminalens lysere og mere åbne SportsCafé og Bar. Terminalen glæder sig ikke mindst til at vise Danmarks kampe i juni ved EM-slutrunden i fodbold i København mod Finland, Belgien og Rusland.

Det tilstødende lokale på 250 kvadratmeter indrettes i retrostil. Her kommer der blandt andet et shuffleboard, som ingen andre i Frederikshavn kan tilbyde p.t.

Terminalen har fortsat to squashbaner. Man kan indmelde sig i klubben ved henvendelse til Egon Olesen, men banerne kan naturligvis også lejes på timebasis ved henvendelse i Terminalens reception.

Terminalens spillehal drives videre. Den åbner allerede i morgen, fredag 21. maj.

Restaurant åbner i august
Restauranten på første sal forpagtes ud til Borislav Bachvarov. Han ejer i dag Nørresundby Pizzeria, men ønsker at flytte til Frederikshavn.

- Han er meget dygtig til at lave pizzaer, men vil også gerne løbende udvide sortimentet til mere traditionel mad og dermed servicere både firmaer og borgere med arrangementer til højtider, julefrokoster med videre, forklarer Egon Olesen.

Det forventes, at der igen kommer liv i restauranten 1. august. Lokalerne skal først moderniseres i samme hvide og mintgrønne stil som resten af Terminalen.

De tidligere fitness-lokaler er nu indrettet således, at der kan holdes større arrangementer med op til 120-130 personer. Disse lokaler kan også lejes til større fester.

Terminalen holder reception fredag 28. maj fra kl. 16.00-19.00.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close