Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
08.10.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Elever morgentræner og spiser friskbagte boller

Nordstjerneskolen i Frederikshavn er begyndt at tilbyde sine elever frivillig morgentræning to dage om ugen fra kl. 7-8. Efter de to første uger er idrætspædagog Thomas Petersen meget tilfreds med fremmødet.

 

- Jeg har hele tiden sagt, at jeg er tilfreds, hvis der kommer 10, men vi har været oppe på 16-17 elever pr. gang. Det er meget flot. Det kan næsten ikke beskrives, mener Thomas Petersen.

Træningen foregår i Idrætshallen, og den afsluttes med en belønning i form af friskbagte boller, frugt og kold vand på skolen.

Olvan Aido fra 8. klasse elsker at træne. Han spiller fodbold i FfI, men træner også hver morgen. Tirsdag og torsdag er der morgentræning med skolen, og de andre dage løber han gerne en tur.

- Jeg kan godt lide at løbe en tur og står op ved 6-tiden. Så er jeg frisk i skolen og klar til timerne, smiler Olvan Aido.

Emilie Bianca Toft går i 7. klasse. Hun synes, det er hyggeligt at morgentræne med sine skolekammerater.

- Det gør mig glad, og vi er mere friske, når vi kommer i skole. Det er også dejligt at komme hen på skolen og få en bolle. Det giver lidt energi, siger Emilie Bianca Toft.

Thomas Petersen opfordrer endnu flere elever til at stå tidligt op.

- Kom op og få en morgen, hvor man får gang i kroppen, så man ligesom er mere læringsparat i skolen, siger Thomas Petersen.

Nordstjerneskolen er ikke den eneste skole, som tilbyder eleverne morgentræning, blandt andet Privatskolen i Frederikshavn har haft det på programmet i flere år.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close