Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
14.10.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Eleverne i 9. klasse arrangerer motionsdag

På Strandby Skole har 9. årgang fået til opgave at planlægge dette års motionsdag inden efterårsferien i valgfaget "Unge i front". Det er et valgfag, man har i 9. klasse i samarbejde med DGI.

 

Med rådgivning fra deres valgfagslærer skal eleverne planlægge, gennemføre og evaluere motionsdagen, som traditionen tro finder sted fredag inden efterårsferien - altså i morgen.

To timer hver fredag er 9. årgang delt op i to retninger; trænerspirer og eventmager. Trænerspirerne står for, hvad der skal ske på selve dagen, og eventmagerne skal reklamere, skrive artikler og evaluere motionsdagen. Eleverne har selv valgt, hvilken retning de vil være på.

- Vi har to lærere, Bolette og Steffen, som hjælper os med at planlægge, gennemføre og evaluere motionsdagen. Opgaven kan være svær at få lavet, da alle gerne vil kommet til orde, mange detaljer, der skal tages højde for og beholde overblikket. Det er for det meste der, at lærerne kommer ind. Udover det er folk gode til at samarbejde, hjælpe hinanden og koordinere på tværs af de forskellige retning. Den nye opgave gav nogle startvanskeligheder, men efter lidt tid kørte det på skinner, fortæller eventmager Laura Kristensen, Strandby Skole.

Til at begynde med tænkte eleverne, at det var en nem opgave, men de havde ikke indset, hvor stor en opgave det faktisk er at planlægge en motionsdag for alle skolens elever og hvor mange ting, der skal være styr på.

- Nu er det noget helt andet, selvom der stadigvæk bliver lavet en masse sjov, bliver det taget seriøst, og vi har indset, hvor stor en mundfuld det er. Vi synes, at det har været en god og lærerig opgave, siger Laura Kristensen.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

 

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close