Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
10.10.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

En forrygende aften i DMH med Caspar Phillipson

Lørdag aften blev alle gæster i Det Musiske Hus taget med på en tur i Tom Lehrers og Monty Pythons univers med sange og musik fremført på skønneste vis af Caspar Phillipson.

 

- Det blev en forrygende dejlig og meget stemningsfuld aften, for Caspar Phillipson kan om nogen synge, spille og fortælle, så vi alle bliver draget med. Vi fik mange gode historier med på vejen og masser af humor blev leveret ud over scenekanten, fortæller Lilly Pedersen, formand for Frederikshavn Teaterforening.

John Mogensen, Monty Python og ikke mindst Bent Fabricius Bjerre kom i spil, og da Casper Phillipson sang "Fuglene flyver" af Bent Fabricius Bjerre, blev der tyst, og alle nød de smukke toner.

Som afslutning på en fremragende oplevelse sang Caspar Phillipson publikum hjem med melodien fra Monty Pythons The Life of Brian, nemlig "Allways look on the Bright side of Life", så var det nemt at gå smilende hjem.

- En storsmilende, charmerende og topprofessionel kunster, der kunne sit kram, siger Lilly Pedersen, der også siger med tak for samarbejdet omkring forestillingen til koncerndirektør Karl-Erik Slynge, TRIGON , der ved, at erhverv og kultur kan noget sammen.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close