Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
26.11.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

En glad Dafolo-direktør: Der er blevet løftet i flok

Dafolos hovedkontor ligger på Suderbovej i Frederikshavn.
Medarbejdernes kæmpe indsats og velvilje sikrer Dafolo et positivt årsregnskab ovenpå en svær tid med coronavirus og nedlukninger.

 

Det er ingen hemmelighed, at COVID-19 har givet mange virksomheder udfordringer. Heller ikke Dafolo i Frederikshavn er gået fri. Med regeringens nedlukning af Danmark, herunder skoler og daginstitutioner, blev en væsentlig del af Dafolos forretning nemlig sat på pause i forårsmånederne. Således blev omsætningen af især konference- og konsulentydelser påvirket negativt, ligesom det forventede salg af bøger om pædagogisk udvikling og læring udeblev.

Alligevel mener adm. direktør Henrik Brandt, at der er grund til at glæde sig.

- Heldigvis har vi i Dafolo oplevet en enorm velvilje og omstillingsparathed hos vores medarbejdere. Der er blevet løftet i flok, og alle medarbejdere har bidraget til, at vi er kommet godt i mål på trods af corona-pandemien, siger Henrik Brandt.

Et positivt årsresultat for 2019/2020 er netop blevet godkendt på selskabets generalforsamling. På trods af udfordringer foranlediget af corona-pandemien i foråret er det således lykkedes virksomheden - med hovedsæde på Suderbovej - at realisere et tilfredsstillende resultat.

Bevarelse af arbejdspladser har stået højt på dagsordenen for Henrik Brandt.

- Dafolos kultur er præget af stort engagement og sammenhold. Når vores forretning fra den ene dag til den anden rammes af uforudsete udfordringer, er medarbejdernes vilje til at yde en ekstra indsats utrolig meget værd, påpeger direktøren.

Af de forskellige tiltag, der er gennemført i virksomheden, er Henrik Brandt derfor særlig glad for, at en samlet ledelse formåede at navigere igennem foråret udfordringer uden opsigelser.

Den nye normal, der i dag præger samfundet, herunder Dafolos kunder i kommuner og private erhverv, stiller løbende nye krav om forandring og fleksibilitet. Senest i forbindelse med nedlukningen af syv nordjyske kommuner, herunder Frederikshavn Kommune, hvor Dafolo har hovedkontor og lager.

I forbindelse med forårets første nedlukning etablerede Dafolo hybrid-arbejdspladser for medarbejdere, der har mulighed for at arbejde hjemmefra. For medarbejdere i virksomhedens logistikafdeling er der indarbejdet gode rutiner, der tager højde for at minimere risikoen for smitte. Om kort tid lanceres desuden en helt ny webshop, der skal gøre det endnu nemmere for kunderne at købe Dafolo Forlags produkter.

Direktøren er derfor fuld af fortrøstning i forhold til at fastholde aktivitetsniveauet i den kommende måned, hvor julehandelen historisk set giver stor travlhed med forsendelse af bøger for de mange forlag, der anvender Dafolos ekspedition.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Presse

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close