Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
19.07.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

En hyggelig oplevelse i havets tegn i Strandby

Fredag 29. juli er der igen madværksted på havnen, hvor der blandt andet koges hummersuppe.
Jomfruhummere smager af sommer og Nordjylland, og fiskerparret Rikke Stjerne Møller og Henrik Krogh Larsen er igen i år på havnen i Strandby med arrangementerne Smagen af Kattegat. Her tilbydes de lokale og turister en hyggelig oplevelse i havets tegn, og det er både for små og store.

 

På madværkstedet kan man lære at udnytte havets guld, jomfruhummeren, på bedste vis, og efterfølgende gå på opdagelse i fiskerens hjem, med mulighed for en tur på bølgen blå.

Fredagens eksklusive arrangement er allerede udsolgt. Her kan de besøgende læne sig tilbage, for her tager fiskekonen over og styrer gryderne, mens gæsterne kan nyde et koldt glas vin. Fredag 29. juli er der igen madværksted på havnen, hvor der blandt andet koges hummersuppe.

Henrik Krogh Larsen er til daglig fiskeskipper på kutter Stjerne, der har hjemmehørende i Strandby. Rikke Stjerne Møller er selvstændig grafisk designer med virksomheden R Stjerne, og så er hun noget af en madnørd.

Parret brænder for at dele ud af deres erfaring omkring fiskeriet og havets friske råvarer. Der kan købes billetter til arrangementerne via hjemmesiden fn261-stjerne.dk eller via app'en govisit.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close