Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
12.03.2023 | Af: Kanal Frederikshavn

En kærlighedshistorie, der gik lige i hjertet

Entreprenørvirksomheden TRIGON og Frederikshavn Teaterforening præsenterede søndag eftermiddag en kærlighedshistorie, der gik lige i hjertet.

 

"Drømmebilleder" var en genreleg mellem film, musik og teater og blev fremført som en teaterkoncert med Prinsens Musikkorps og med musik af de største danske og norske komponister fra perioden 1860-1920. Musikken blev en levende fortælling skrevet og spillet af skuespiller Niels Anders Manley.

Med inspiration fra Woody Allen-filmen "Midnight in Paris" tog stykket udgangspunkt i en filminstruktørs drømmende vision om en spillefilm, der trækker tråde mellem de største danske og norske komponisters liv og gerning.

Fra filminstruktøren selv hørte publikum historien om en fiktiv ung drømmer og komponist, der ved tilfældets magi hele tiden befinder sig snublende tæt på musikhistorien og kærligheden.

Filmens manuskript bliver til på scenen for øjnene af publikum, som dermed tages med på en musikalsk tidsrejse til det pulserende kunstnermiljø i 1800-tallets København, til andre storbyer i Europa og slutter med den drømmende scene, hvor Lise endelig står lyslevende i Paris, men desværre er ved at skulle giftes med en anden.

Musikken og ordene hang smukt, yndefuldt og flot båret igennem af både dirigent Christian Øland, Prinsens Musikkorps og ikke mindst skuespiller Anders Manley.

- Da man gik fra salen, var det med en tanke om, den evigt unge kærlighed ikke altid holder, men indimellem var den som bobler i kroppen, efter man har drukket champagne. Den følelse kender rigtig mange af os heldigvis, siger formand Lilly Pedersen, Frederikshavn Teaterforening.

Hun sender en stor tak til TRIGON for samarbejdet.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close