Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
22.04.2021 | Af: Michael Frederiksen

Endelig: Lokalplan til nyt boligområde vedtaget

Der bliver indkørsel til boligerne for enden af Suderbovej.
Endelig blev den lokalplan, som skal bane vejen for et nyt boligområde på Brønderslevvej i Frederikshavn, vedtaget. Arbejdet har stået på i mange år.

 

- Faktisk i hele min periode som borgmester, erkender Birgit S. Hansen, Frederikshavn Kommune.

Men på mødet i går i Økonomiudvalget nåede politikerne i mål. Lokalplanen er nu vedaget, og det betyder, at ejerne af grunden kan gå i gang med at byggemodne området.

Det er Bolig Frederikshavn ApS, ved Troels Vejby, som ejer jorden og ønsker at lave et nyt boligområde med parcelhuse og rækkehuse. Det er tidligere besluttet, at Troels Vejby skal finansiere og udføre en ombygning af T-krydset Brønderslevvej/Suderbovej. Her skal der være et signalanlæg.

Der har været flere "forhindringer" i arbejdet med lokalplanen, blandt andet trafikstøj, en skovbyggelinje, en gravhøj og en fortidsmindebeskyttelseslinje omkring jernalderkældre beliggende nord for området.

- Vi er nødt til at have respekt for naturen og historien, og derfor har vi haft staten inde over. Nu er vi endelig i mål. Det har været en lang proces, men nu står vi med en lokalplan, hvor vi udnytter området bedst muligt. Det er en dejlig plet, som jeg er glad for, nu bliver udnyttet, siger Birgit S. Hansen.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Frederikshavn Kommune

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close