Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
18.07.2021 | Af: Michael Frederiksen

Endelig: Mere synligt fortov på Gærumvej

Fortovet på Gærumvej er blevet grå/hvidt i denne uge.
Beboere, fodgængere og øvrige trafikanter kan nu glæde sig over, at fortovet på Gærumvej - som lovet af Park & Vej i Frederikshavn Kommune - er blevet mere synligt.

 

I december 2020 kom der med flere års forsinkelse ny asfalt på Gærumvej i Frederikshavn. Arbejdet resulterede dog i en del kritik, fordi flere beboere i området var utilfredse med den valgte løsning.

"Jeg hader, når der ikke er spil i tingene med forskellige farver og så videre. Det der sort i sort er bare for kedeligt", lød én af de utilfredse reaktioner.

En anden skrev: "Nu må vi håbe, at der ikke er mange cyklister, der vælter grundet den høje kant mellem fortov og cykelsti. I mørke kan man ikke se kanten".

Den manglende kantsten i beton er altså blevet erstattet af en løsning med "kantsten i asfalt". I denne uge er fortovet dog blevet belagt med små sten, der netop skaber det spil, som en borger efterlyste i december.

Der er - som lovet af centerchef Tommy Riise, Park & Vej - tale om en såkaldt mobbelægning på fortovet, hvor små lyse sten er tromlet ned i asfalten.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close