Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
23.03.2021 | Af: DEBAT-INDLÆG

Endelig skal vi i arbejdstøjet igen

Byrådsmedlem Christina Lykke (SF) mener, at lærerne i den kommende tid skal have mulighed for at være helt tæt på elevernes trivsel.
Byrådsmedlem Christina Lykke (SF) har skrevet dette indlæg: En genåbning af folkeskolen er mindst lige så kompliceret som en nedlukning. Derfor må Børne og Ungdomsudvalget hurtigst mulig træde sammen og få og lagt en plan for, hvordan vi bedst muligt kan tage imod vores børn i folkeskolen igen.

 

Der er ikke bare en enkel løsning, der passer til alle. Vores børn har reageret vidt forskelligt på nedlukningen. For nogen har det været svært at sidde hjemme og ikke få den faglige hjælp, de har brug for. Mange kan være bekymrede for, om de nu er kommet for langt bagud fagligt i forhold til klassekammeraterne.

For andre har det omvendt været en god oplevelse, hvor det har været lettere at koncentrere sig. For børn, der er socialt udfordret, kan det også have været lettere at være hjemme i trygge omgivelser.

For rigtig mange børn har fællesskabet og det sociale samvær været et kæmpe afsagn, og vi kender endnu ikke konsekvenserne.

Uanset hvordan den enkelte har haft det under nedlukningen, skal vi tage ALLE seriøst. Og det gør vi ikke ved blot at starten, hvor vi slap i december 2020.

Jeg glæder mig til igen at komme i arbejdstøjet og få diskuteret den retning, vi vil sætte på vores børns skoledag frem til sommerferien 2021. For mig er der ingen tvivl, faglighed og trivsel går hånd i hånd.

Det vil blive en kæmpe stressfaktor for både lærere og elever, hvis vi mener, at lærerne skulle kunne få eleverne gennem det pensum, der ville have været for skoleåret 20/21. Jeg mener, at lærerne i den kommende tid skal have mulighed for at være helt tæt på elevernes trivsel.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close