Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
20.06.2020 | Af: Michael Frederiksen

Erfaren bestyrelsestrio forlod Idrætssamvirket

Formand Tommy Thomsen (nr. fire fra højre) ses her sammen med den nye bestyrelse.
Der blev skiftet flittigt ud i bestyrelsen, da Idrætssamvirket i Frederikshavn Kommune torsdag afviklede sin årlige generalforsamling i Frederikshavn Rideklub.


 

Bente Lund, Karina Gajhede og Hans Jørn Rømer blev takket for henholdsvis 24, 20 og 12 års virke i Idrætssamvirkets bestyrelse - ganske imponerende.

Den erfarne trio bliver afløst af Mette Mai Diget, Jan R. Jensen og Jakob Møller Pedersen. 

Formand Tommy Thomsen modtog genvalg.

Regnskabet viste et overskud på 46.307 kroner. Idrætssamvirket havde i 2019 indtægter på 123.650 kroner. 100.000 kroner er et tilskud fra Frederikshavn Kommune, men resten kommer fra medlemmerne.

Årets omkostninger løb op i 79.952 kroner. De to største poster er kørsels- og bestyrelsesgodtgørelse, som tilsammen udgjorde 30.178 kroner. Der blev endvidere brugt 35.390 kroner til møder og kurser.

Idrætssamvirket i Frederikshavn Kommune har en særdeles sund økonomi med aktiver for 457.619 kroner.

Den nye formand for Kultur- og Fritidsudvalget, Mette Hardam, havde på generalforsamlingen et indlæg, hvor hun fortalte om overtagelsen af formandshvervet efter Anders Broholm.

Mette Hardam erkendte, at opgaven måske ikke var så let, som hun i første omgang havde fået stillet i udsigt. Men frem for alt glæder hun sig til at tage udfordringen op og få flere af de utilsigtede virkninger af den nye Folkeoplysningsordning rettet op.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close