Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
13.06.2022 | Af: Peter Marquard

Erik Jensen har købt 16 nye Toyota på 50 år

Salgschef Christan Andersen overrækker nøglerne til Erik og Vibeke Jensen.
Det siges, at kærlighed ikke ruster. Men at Erik Jensens kærlighed til Toyota ikke ruster er helt sikkert, da han sammen med sin kone, Vibeke, netop har fået udleveret nøglerne til sin nye Toyota Yaris Cross hos NOVABIL. Det skete 50 år efter, at han købte sin første Toyota.

 

- Min første bil var en Toyota Corolla på gule plader, da jeg bare skulle have noget billigt at køre i. Jeg var 21 år og boede i Sæby, og det var bøvlet med bussen hjem til forældre og kammeraterne i Brønderslev i weekenden. På min fars opfordring og med hans hjælp købte jeg bilen, og den har stået på Toyota lige siden. En enkelt gang skulle jeg lige prøve et andet mærke, men det varede kun få måneder, smiler Erik Jensen.

Erik Jensens nye Yaris Cross er Toyota nummer 16 i rækken.

- Da jeg købte nummer 15, sagde jeg ellers, at det nok var den sidste, men det er en Verso med syv sæder, og det har vi slet ikke brug for, og med de høje benzinpriser skifter vi nu til en hybridbil. Da jeg arbejdede som faglig sekretær i 3F, kørte jeg mange kilometer, og jeg skiftede bil hver andet eller tredje år. En enkelt bil nåede at køre 256.000 kilometer, men jeg har aldrig haft problemer med nogle af bilerne. Jeg har altid overholdt serviceeftersynene, og der har kun været småting uden for garantien, og det er derfor, at jeg sværger til Toyota. Både på salgs- og værkstedsdelen har det altid fungeret upåklageligt, understreger Erik Jensen.

I dagens anledning havde salgschef Christian Andersen pyntet op med flag for at markere det usædvanlige jubilæum.

- Som Toyota-mand er jeg selvfølgelig glad, stolt og dybt taknemmelig over, at Erik Jensen viser os den tillid. Vi synes jo selv, at vi har et fantastisk produkt, og vi ser jo også mange af vores kunder igen og igen, men jeg må indrømme, at Erik har kørt nogle biler ud af butikken gennem årene. Jeg har selv handlet med Erik i 20 år, og selv om vi en gang i mellem skal lægge lidt arm, er det altid en fornøjelse, og vi bliver altid enige. Vi har handlet så mange gange, at Erik og Vibeke nærmest føles som familie, smiler Christian Andersen.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close