Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
03.04.2019 | Af: SPONSORERET INDHOLD

Et stof til enhver begivenhed

Ens syning er kun så god, som de brugte materialer tillader det at blive. Man kan være nok så hurtig på fingrene og kreativ i tankerne, men hvis materialet ikke kan følge med, gør det ingen forskel.

 

Man er kun så god som ens stof. Derfor er det vigtigt at vælge det rigtige stof, der passer til det, man har i sinde at sy. Der er et yderst stort udvalg af stof at vælge imellem, når man skal udvælge sine værktøjer. Stof, som du skal holde øje med, er blandt andet:

- Filt
- Tyl
- Bomuld
- Nylon
- uld
- Polyester

Hver af disse typer stof har positive og negative sider. For dig gælder det om at tænke over, hvad du gerne vil opnå med dit givne projekt. Hvad er målet? Hvordan skal jeg nå det? Og hvilket stof kan bedst hjælpe mig?

Ind i stoffets detaljerede verden
De førnævnte typer stof er de overordnede slags, man normalt arbejder med. Men inden for hver type er der selvfølgelig en lang række underdefinitioner, der kan være svære at holde styr på. Man skal nok først vove sig ind på dette territorie, når man er blevet veteran. Der er dog visse fordele, når man endelig er kommet ind i denne mere detaljerede sy-verden. De specifikke materialer har også meget specifikke evner.

Et eksempel på dette er stoffet jersey, der er strikket, blødt og bruges til tynd-syede genstande. Herunder har vi blandt andet uld jersey, der stadig er tyndt, men samtidig forholdsvis varmt. Derfor er det specifikt godt til for eksempel en langærmet trøje til efteråret, hvor trøjen helst ikke skal være hverken for varm eller kold. Derudover er der vinter jersey, der derimod er tykkere (oftest af bomuld) og kan bruges til en tyk vintertrøje. Mulighederne er mange, når man først får styr på detaljerne.

Denne artikel præsenteres i samarbejde med virksomheden Partnertekst.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close