Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
18.07.2021 | Af: DEBAT-INDLÆG

Et styrket arbejdsmiljø og en god synlig ledelse

Byrådskandidat Tina Kruckow (S): - Medarbejdernes faglighed skal mere i centrum, tilliden skal tilbage og mindre kontrol.
Byrådskandidat Tina Kruckow (S) har skrevet dette indlæg: Glemmer aldrig min sidste tid med min farmor, hvor hun var på den sidste del af rejsen i livet. Lyden af de mange hastige skridt ude på gangen af plejepersonalets fødder, nødkaldene, der ringede fra den ene stue til dernæst at begynde at ringe på stuen ved siden af. Alt imens man kunne se varmen i deres kinder, var der altid et smil at se. Det var virkeligheden dengang. I dag har jeg svært ved at få øje på fodsporene efter mine kollegaer på gulvet eller smilet som signalerer, at her har vi det godt.

 

Der vil i den kommende tid komme et boom af ældre. Vi vil have brug for endnu flere hænder, og vores værdipolitik skal skinne igennem, så velfærden kan blomstre. I mit daglige arbejde som social- og sundhedsassistent i Frederikshavn Kommune er jeg ikke i tvivl om, at vi skal have et særligt fokus på arbejdsmiljøet. Vi skal skabe endnu bedre vilkår ved mere velfærd.

Vi gør det allerede godt i kommunen. Der ligger et kæmpe potentiale af kræfter og ideer gemt, som skal se dagens lys. Det er nu, der er behov for, at vi gør en endnu større forskel. Ikke kun for de ansatte, men også for borgerne, så vi som kommune kan levere kerneopgaven på et højt og fagligt niveau. Det fortjener både de ansatte, men også borgerne.

Endnu mere fokus på velfærden giver bedre vilkår. En af mine mærkesager er arbejdsmiljø, og jeg vil politisk være med til at gå forrest og skabe et endnu bedre arbejdsmiljø, så Frederikshavn Kommune bliver et attraktivt sted at arbejde. Det er der brug for, også selvom vi er godt på vej. Det kræver i høj grad et styrket arbejdsmiljø og en god synlig ledelse.

Medarbejderne er grundstammen i kommunen, uanset om det er administrativt, pleje, teknik eller andre arbejdsfunktioner. Frederikshavn Kommune har dygtige engagerede medarbejdere, der møder på arbejde hver dag. Derfor er det vigtigt, at vi skaber den bedste velfærd og vilkår, hvis vi skal bevare faglige dygtige medarbejdere.

Medarbejdernes faglighed skal mere i centrum, tilliden skal tilbage og mindre kontrol. Jeg tror på, vi har et kæmpe potentiale, et potentiale til at vokse i velfærden og sammen skabe en bedre fremtid.

Vi i Frederikshavns Kommune står over for en stor udfordring med at rekruttere nye medarbejdere inden for social- og sundhedsområdet. En opgørelse fra 2019 viser, at der skal findes 357 nye social- og sundhedsmedarbejdere som følge af dem, der skal på pension. Derudover skal der findes yderligere 317 medarbejdere, da der er en tydelig stigning af ældre over 80 år.

Kan vi i Frederikshavn Kommune rekruttere 674 nye social- og sundhedsmedarbejdere? Og kan vi politisk skabe bedre vilkår for de ansatte, vi har nu? Svaret på det er JA, det kan vi!

Set i perspektivet af mere velfærd, bedre vilkår som er en af mine mærkesager, vil jeg som ny lokal kandidat til byrådet arbejde helhjertet for, at det lykkes.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close