Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
11.01.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

EUC Nord sender tømrer fra Dybvad til DM

Mads Wunderov Andersen går efter at vinde og har stor opbakning fra sin mester.
Det store årlige danmarksmesterskab for unge fra erhvervsuddannelserne – DM i Skills - finder denne gang sted i Bella Centret i København. Her deltager 300 unge i kampen om at blive landets bedste inden for sit fag.

 

EUC Nord sender den lokale tømrer Mads Wunderov Andersen fra Dybvad afsted til København med tro på, at han kan nå rigtig langt.

DM i Skills giver de unge chancen for at vise deres talenter. Det er desuden med til at skærpe deres faglig niveau og vise omverden – heriblandt grundskoleeleverne – erhvervsuddannelsernes mangeartede og spændende muligheder.

Tømrerelev Mads Wunderov Andersen på 19 år er en fyr, der går op i detaljer. I fritiden er han medlem af nørdeklubben inden for tømrerfaget. Hver anden onsdag øver klubben på mere svære opgaver. Han har altid haft ønsket om at blive tømrer og lægger en stor ære i, at hans håndværk er fejlfrit. Mads Wunderov Andersen kan som de andre erhvervstalenter prale af førstepladser til lokal- og regionsmesterskabet.

Han går efter at vinde og har stor opbakning fra sin mester, familie og venner. I Bella Centret har Mads Wunderov Andersen familien med som heppekor på sidelinjen om lørdagen, hvor han inderligt håber at få førstepladsen med hjem til Nordjylland. Han har allerede fået tilsendt opgaven til konkurrencen. Men undervejs kommer der en ukendt delopgave, som også skal løses inden for de 22 timer.

- Jeg er meget spændt på den ukendte del, men jeg er så klar, som jeg kan blive. Vi har 22 timer til at løse opgaven, så det er ikke nok med at være en dygtig håndværker - opgaven skal også løses til tiden, siger Mads Wunderov Andersen.

 

BillederTilføj billede


FOTO: EUC Nord

FOTO: EUC Nord

FOTO: EUC Nord

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close