Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
04.07.2019 | Af: SPONSORERET INDHOLD

Få det meste ud af sommerens udeliv

Sommeren indbyder til udeliv og lange aftener på altan eller terrasse. Skab en hyggelig atmosfære i dit uderum og få det meste ud af sommeren.

 

Havemøbler skal udfylde forskellige roller. Dels er der spisepladsen, hvor stolene skal minde lidt om spisebordsstolene fra stuen. Men dem gider du næppe sidde på hele aftenen. Det kan derfor være en idé også at investere i en loungestol, en solseng, en hængekøje eller lignende. Her kan du tilbringe de lange aftner med en god bog og et glas rosé.

Skru op for hyggen
For at gøre dit hyggeområde ekstra hyggeligt kan du fylde godt op med bløde hynder, solcellelamper og et gulvtæppe. Ah hvad? Et gulvtæppe? Ja! Et gulvtæppe. Nu kan du nemlig få udendørs gulvtæpper fremstillet af genanvendt plastik, som regel fra plastflasker. De skaber en hyggelig stemning og kan fint holde til at ligge ude hele sommeren.

Masser af planter
Sæt prikken over i’et med masser af planter i krukker, og skab din egen lille oase. Lavendler dufter fantastisk og er smukke at se på, og derfor velegnet til dit uderum, hvis du vil skabe duftliv. Find dine favoritter på planteskolen og før du får set dig om, har du den skønneste oase, du vil længes efter at udnytte.

Finansiering
Det er desværre ikke gratis at anlægge sådan en himmelsk plet på jord. Men er du lidt vaks, kan du måske rydde ud i dine egne ting, og samtidig skaffe de manglende likvider. Lav et loppemarked – måske vil dine naboer også være med – du vil blive overrasket over hvad du kan få solgt, som du førhen måske bare havde smidt ud. Er den løsning ikke noget for dig, kan du selvfølgelig overveje at tage et lån. Sammenlign lån på nettet, så du får taget det lån, med de laveste omkostninger.

Denne artikel er lavet i samarbejde med Partnertekst.dk.


 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close