Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
27.11.2020 | Af: SPONSORERET INDHOLD

Få pulsen op med en kondicykel i hjemmet

Vil du gerne i bedre form eller have forbrændt lidt flere kalorier? Det kan være svært at tage sig sammen til at bevæge sig ud ad døren og ned i fitnesscenteret, men det er der heldigvis løsninger på.

 

Træn nemt derhjemme med en kondicykel. På den måde får du virkelig afprøvet din kondition, og selv når det regner har du muligheden for at træne uden at blive våd eller kold. Der er altså ingen undskyldning for, at du ikke får trænet.

Der findes mange forskellige typer for kondicykler. Nogle har flere indstillinger end andre, men fælles for alle er, at de uden problemer kan stå og bruges i et bryggers eller på et værelse. De fleste er meget støjsvage, så der er ingen risiko for, at du kommer til at genere resten af familien med cyklingen – uanset hvor hårdt du giver dig.

Mange egenskaber i forskellige maskiner
Når du tænker på de konditionscykler, der er opstillet i diverse fitnesscentre, ser du formentlig skærme og muligheden for at koble høretelefoner til for dig. Så veludstyret er det ikke alle kondicykler, der er. Nogle er meget simple og tæller blot din distance og din belastning, mens andre giver dig mulighed for at følge programmer med forskellige intervaller og belastninger eller for at beregne din puls og antallet af kalorier, du har forbrændt undervejs.

Der forhandles kun kondicykler fra gode, kendte mærker, som mange har testet og være med til at godkende. Det er med til at kvalitetssikre cyklerne, ligesom det sikrer dig en god oplevelse, når du kaster dig ud i at cykle. Du vil formentlig lynhurtigt mærke, at dine lår og bagdel bliver stærkere, ligesom du måske vil få inspiration til at sætte dig på din almindelige cykel og køre til og fra arbejde frem for dagligt at tage bilen.

Denne artikel er lavet i samarbejde med Partnertekst.dk

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close