Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
07.02.2020 | Af: Michael Frederiksen

Færch & Co. håber på flere projekter i Fr.havn

Projektleder Marc Meineche, Færch & Co.: - Renoveringen af den over 100 år gamle skole er noget ganske særligt.
Frederikshavn Boligforening budgetterer med, at ombygningen af Ørnevejens Skole til 40 lejligheder samt opførelsen af et nyt punkthus med 20 lejligheder koster 140 millioner kroner.

 

Direktør Kim Madsen roste i et tidligere indslag i denne uge hovedentreprenør Færch & Co., som har hovedkontor i Aalborg. Roserne går også den anden vej.

- Det er første gang, vi arbejder sammen med Frederikshavn Boligforening, og vi har et rigtigt godt samarbejde. Jeg har kun rosende ord, og vi håber på flere projekter i fremtiden, udtaler projektleder Marc Meineche fra Færch & Co.

Han har arbejdet i byggebranchen i fem år, og han tøver ikke med at kalde samarbejdet med boligforeningen for "unikt" med gode løsninger for både håndværkere, projektmedarbejdere og fremtidige beboere.

- Renoveringen af den over 100 år gamle skole er noget ganske særligt. Det er mildest talt specielt at lave skolen om til lejligheder. Det er en spændende opgave, men hvis man er akkord-murer eller -tømrer tænker man sikkert, at det kunne være noget nemmere og mere lige ud ad landevejen. Andre er glade for at prøve kræfter med noget, man ellers ikke gør i hverdagen, smiler Marc Meineche.

Han er selv meget tilfreds med idéen om at bevare skolens sjæl, blandt andet med store trappe- og gangarealer, men samtidig er lejlighederne topmoderne med CTS-styring, nye trægulve og vinduer.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close