Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
10.02.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Far til 10-årig: Har været en voldsom oplevelse

Pallesvej er en sidevej til Søndergade, næsten helt ude ved Gærumvej/Thodesvej. Foto: Simon Mølgaard, TV2 Nord
Chokket har stadig ikke lagt sig hos familien Engell, efter deres 10-årige søn søndag eftermiddag blev forsøgt kidnappet.

 

Familien Engell bor på Pallesvej, en stille sidevej til Søndergade i Frederikshavn, men søndag blev vejen pludselig omdrejningspunkt for et kidnapningsforsøg.

Mens Lasse Engells søn legede ude i familiens have, kom en fremmed person ind til sønnen, tog ham over skulderen og bar ham ud af haven.

Her tre dage efter den voldsomme episode har roen stadig ikke indfundet sig på villavejen.

- Vi er meget chokerede. Det har været en voldsom oplevelse, og det er en ubehagelig følelse, at ens eget hjem ikke er trygt, siger Lasse Engell til TV2 Nord.

I 800 meter gik gerningsmanden med Lasse Engells søn ad små grusveje med et solidt tag i drengens hætte, mens familien uanede sad hjemme på villavejen, indtil deres søn kommer løbende hjem.

- Vi hører eller ser ingenting. Vores søn kommer ind ad døren i panik, og det er sådan, vi finder ud af det, siger Lasse Engell.

Igen onsdag er Nordjyllands Politi ude og søge efter nye vidner til den dramatiske oplevelse, som har sat sig i familien fra Frederikshavn.

- Det er én lang chok-reaktion, og den er ikke ovre endnu. Det er meget surrealistisk, at sådan noget her kan ske i Danmark og i Frederikshavn. Man tror jo ikke, at det her kan ske for en selv, det er kun noget, man hører om i film og i medierne, siger Lasse Engell.

Indtil videre er der ikke kommet noget nyt frem i efterforskningen, der kan sige noget om, hvad gerningsmandens motiv har været for at gå ned ad den blinde vej og tage Lasse Engells søn mod hans vilje.

- Vi er ret sikre på, at det ikke er personligt, og det ikke har noget med os som personer at gøre, siger Lasse Engell til TV2 Nord.

Familien har nu haft et par dage til at fordøje oplevelsen. Indtil videre tager de en dag ad gangen for at komme tilbage til en normal hverdag, så chokket kan nå at lægge sig, og deres søn igen kan føle sig tryg.

- Han tager det pænt efter omstændighederne, men han er selvfølgelig også bange for, at det kan ske igen, siger Lasse Engell.

Allerede søndag valgte Lasse Engell at sikre sig mod, at der kan komme ubudne gæster ind i haven, som før søndag kunne tilgås fra vejen, hvor familiens hus ligger.

- Den port, gerningsmanden kom ind ad, er boltret til, så man kun kan komme ind i haven gennem huset nu. Det er for, at vores søn ikke skal blive chokeret, hvis der går nogen forbi ude på vejen, mens han er ude i haven, siger Lasse Engell.

Nordjyllands Politi opfordrer borgere, der har set noget eller har oplysninger i sagen, til at kontakte politiet på telefon 1-1-4.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Simon M?lgaard, TV2 Nord

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close