Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
06.09.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

Fartfyldte weekender for brødrene Rytter fra Sæby

I weekenden er Milan og Silas Rytter med i Rotax EuroChallenge på Wackersdorf-banen i Bayern.
Tre weekender i træk trækker Silas og Milan Rytter i køredragterne og giver den gas på gokartbanerne. De to gokartkørere fra Sæby har kalenderen fyldt med race - og speederen er helt i bund.

 

I den forgangne weekend var det på Wittegenborn-banen nordøst for Frankfurt, at der blev givet gas. De to gokartkørere deltog i ADAC Karting Club Sport-mesterskabet sammen med RS Competition-teamet, og det gik ganske godt.

Efter nogle hårde indledende heats kunne Milan og Silas starte første finaleheat på henholdsvis 15. og syvendepladsen. For Milans vedkommende blev det første heat ødelagt af en teknisk defekt, som tvang ham til at udgå fra løbet - bagakslen rev sig løs, sådan at baghjulene drejede med gokarten i svingene. Til sidst faldt kæden af, og så var det slut med fremdriften. For Silas' vedkommende gik det noget bedre. Han avancerede til sjettepladsen.

Finaleheatet gav imidlertid oprejsning til Milan Rytter, som startede bagest i feltet. Alligevel præsterede han igennem finalen at overhale sig vej fra 21. pladsen til en flot 10. plads, mens Silas rykkede længere frem til en fjerdeplads.

Når teknikken spiller, er drengene altså med i front, og det er noget, som gerne skal opleves igen i den kommende weekend. Her kører Milan og Silas med i Rotax EuroChallenge på Wackersdorf-banen i Bayern.

- Det er en bane, som vi glæder os meget til. Vi kørte på banen i foråret, og banen ligger godt til os. Den er hurtig og med et godt flow gennem svingene, og Milan sluttede på fjerdepladsen mens jeg selv vandt, fortæller Silas Rytter, der sammen med resten af den motorsportsgale familie tog afsted mod det sydtyske onsdag eftermiddag.

I går og i dag står den nemlig på træning på banen, mens selve løbet er fordelt mellem lørdag og søndag.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close