Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
04.10.2020 | Af: Michael Frederiksen

FC Vakoks nedtur fortsætter: Tabte til FfI

Biak Sang blev kåret til Kampens Spiller på grund af sit drømmemål.
FfI's cheftræner, Peter Jørgensen, sover givetvis ekstra godt i nat, for hans to offensive indskiftninger i anden halvleg afgjorde Ugens Kamp i Sparekassen Vendsyssel Ligaen.


 

Uret på Park Empire viste 81 minutter, da Christian Fuglsang rykkede fri i højre side og modtog en perfekt aflevering, som han hurtigt sendte ind midt foran mål, hvor Tobias Stilling scorede via indersiden af stolpen. Dermed vandt FfI's unge tredjehold med 2-1 over FC Vakok i serie 3.

I en ganske jævnbyrdig kamp var det fair nok, at hjemmeholdet snuppede alle tre point. FfI havde de største chancer, og især Christian Fuglsang kiksede fælt, da han var helt fri i målfeltet uden andre spillere end FC Vakoks keeper, Balezi Prince Matete.

Vakok-målmanden var til gengæld ikke heldig i det 13. minut. En misforståelse gav Mads Borup Andersen frit mål, og FfI'eren scorede sikkert. Målet gjorde, at FC Vakok kom bedre med, og holdet havde et par store chancer, inden den spillende træner, Biak Sang, med et drømmeskud fra 20-25 meter overlistede en chanceløs Simon Larsen i FfI-målet.

FC Vakok forsøgte sig i begyndelsen af anden halvleg med endnu et langskud, men denne gang reddede Simon Larsen flot. Bortset fra en afslutning, som landede på taget af Toyota-forhandler NOVABIL, havde FC Vakok ikke mere at byde på i anden halvleg.

FfI var farligere, og ud over Christian Fuglsangs omtalte chance havde Tobias Stilling en fin mulighed, som han dog opfattede for sent.

FfI har nu erobret 13 point i sine seneste fem kampe. Her er der blot lykkedes for FC Vakok at hente ét point. Skader og en karantæne på tre kampe til topscorer Thawng Hlawn ceu gør ondt.

Topscoreren talte mindre pænt til den kvindelige dommer for en uge siden, og det kostede tre kampes karantæne. Det er ikke første gang, at der er disciplinære problemer med FC Vakok i efteråret, så i dagens kamp mod FfI havde DBU Jylland placeret en observatør på Park Empire. Han kunne konstatere, at dagens kamp blev afviklet uden problemer overhovedet. Faktisk helt uden kort.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close