Gå til hoved-indhold
112
12. april 2024 - kl. 10.04

Fem mislykkede forsøg på at stjæle biler i Frederikshavn

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

- Det virker ikke som en professionel gerningsmand - mere én, der er desperat, siger politikommissær Michael Karstenskov, leder af Sagscenter Frederikshavn, om forsøg på brugstyveri af fem biler fem forskellige steder i Frederikshavn.

- Det er svært at sige, om der er én eller flere gerningsmænd, men vi vurderer helt sikkert, at der er tale om den eller de samme gerningsmænd, udtaler Michael Karstenskov.

Han håber, at der er vidner, som kan hjælpe med opklaringen.

- Jeg appellerer til, at man ringer til os, hvis man har set eller hørt noget mistænkeligt. Det larmer jo, når man knuser ruden i en bil, siger Michael Karstenskov.

Politiet træffes på 1-1-4.

Fremgangsmåden er den samme alle fem steder. Der er knust en rude, og herefter har man forsøgt at kortslutte tændingslåsen.

- Men de fleste biler i dag har en startspærre, så det er ikke så nemt at stjæle en bil, og det lykkedes da heller ikke i nogle af tilfældene, men der er sket ganske store skader på bilerne, forklarer Michael Karstenskov.

De fem mislykkede forsøg på brugstyveri af bil fandt sted i perioden fra onsdag 10. april kl. 15.30 til torsdag 11. april kl. 20.30 på Jørgen Brønlunds Vej, Rimmens Allé, Koktvedvej, Højrupsvej og Harald Nielsens Plads.

Politiet har fundet spor og værktøj flere af gerningsstederne, men de hører altså meget gerne fra eventuelle vidner, som kan hjælpe med opklaringen.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...