Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
25.01.2023 | Af: SPONSORERET INDHOLD

Ferie sydpå? Overvej camping i Kroatien

Kunne du godt snart tænke dig at komme på ferie igen? Måske I allerede er begyndt at kigge på, hvor sommerferien skal gå hen. Danmark er lige p.t. ramt af kulde og regn i store dele af tiden, og det gør bare, at man har lyst til at planlægge ture, der går et helt andet sted hen. Hvis I er glade for varmen og for at komme et sted hen, hvor I stort set er garanteret godt vejr i sommerhalvåret, kan I prøve at få planlagt en tur til Kroatien.

 

Artiklen er sponsoreret af Vacanceselect

Vacanceselect har et bredt udvalg af feriedestinationer, I kan kigge på, ligesom I kan kigge på de forskellige måder at rejse på. Kroatien har i mange år været kendt for deres lækre muligheder for at komme ud til kysten, ligesom de har mange forskellige campingpladser, I kan overnatte på. For campister er Kroatien et fedt sted at komme forbi, hvor I kan få oplevet både godt vejr, afslapning samt få set en kultur, der trods alt adskiller sig fra den nordiske.

På hjemmesiden kan I finde et bredt udvalg af campingpladser. Her kan I lynhurtigt danne jer et overblik over de forskellige ting, campingpladserne har at tilbyde, så I kan vurdere, om det er noget for jer. Hvis I primært bruger tid på campingpladsen, er det skønt at der blandt andet er faciliter som pools eller måske endda boldbaner, så I kan få tiden til at gå. Hvis I hellere vil ud at opleve noget, er det måske mindre vigtigt, hvordan selve pladsen er opbygget.

Hvor i Kroatien skal turen gå hen?
Selvom Kroatien ikke er noget enormt land, er der stadig mange muligheder, når det kommer til feriedestinationer. I kan vælge at gå efter de mindre kystbyer, hvor der måske er nogle turister, men ellers ikke voldsomt overfyldt af mennesker. Her er I sikret en fredfyldt tur, der virkelig kan have afslapning i højsædet hele ugen eller ugerne, I er afsted.

Det kan også være, I gerne vil gøre turen til en kombineret kultur- og afslapningsferie. Det gode ved en campingvogn er fleksibiliteten. Der er rig mulighed for at I kan køre rundt og få oplevet steder, I ikke har set før. Det kunne for eksempel være med en dag eller tre i Zagreb eller Split, hvor I kan få følelsen af storby og travlhed med, så der er noget for alle. Hvis I, i familien, ikke er helt enige om, hvorvidt storby eller strand står øverst på listen, er det en rigtig god måde at gå på kompromis på – at kombinere turen.

Hvis I er til en aktiv ferie, kan I med fordel gå efter et sted, hvor der er mulighed for forskellige former for sport. Det kunne for eksempel være en campingplads med plads til vandsportsaktiviteter, hvor I virkelig kan udnytte de områder, campingpladserne ligger i. På den måde bliver det ikke bare en strandtur – det bliver til meget mere end det og oplevelser, man vil huske på længe.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close